Vratila se Lena LjubićTRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Na gostovanju u Bjelovaru u sklopu 2. HRL sjever odigrali smo 13. kolo i izgubili rezultatom 27:23, poluvrijeme 11:14. Bila je to čudna utakmica u kojoj smo vrlo često u drugom poluvremenu morali završavati napade pod pritiskom, zbog konstantnog dizanja sudačkih ruku u zrak za pasivnu igru i u kojoj smo za 60 minuta imali samo jedan sedmerac, utakmica u kojoj su frcale iskre na obje strane, ali za svaki čvršći faul mi smo letjeli van dok se domaćim igračicama toleriralo i nekažnjavalo puno toga, pa čak i udarac u lice loptom nakon faula.

No, za poraz smo si sami krivi, jer nismo imali hladnu glavu i, umjesto da smo se orijentirali na utakmicu, bili smo najviše okupirani protestiranjem na sudačke odluke što je vodilo iz greške u grešku, a poneke igračice nisu bile niti svjesne gdje se nalaze.

Iz sastava nam i dalje nedostaje Popović, a nakon dužeg izbivanja s rukometnog terena u sastav se vratila Lena Ljubić što me posebno veseli. No, s obzirom da se pokušavamo što bolje pripremiti za predstojeće državno prvenstvo za kadetkinje, jer su nam te utakmice nažalost jedina prilika da ozbiljno vježbamo obranu i napad, Horvat, Ljubić i Mikulčić za sada su u drugom planu.

BJELOVAR 2 – PODRAVKA 27:23(11:14)

BJELOVAR. Dvorana Srednjih škola. Gledatelja: 50. Suci: Silvano Nogić i Dražen Stjepanović (oba Petrinja). Nadzornik: Ivan Goreta (Zagreb).

BJELOVAR 2: Zrilić, Pokopac; Gavrić 4, Loborec, Radičević, Karanović, Ivanda 2, Lovrić, Kaselj 5, Starčević 1, Mrak, Vojtela, Cindrić 8(5), Nesek, Teklić 2, Hruby 5. TRENER: Dario Obran.

PODRAVKA LINO: Borac, Vrabec; Ljubić, Sikavica 1, Brkić 1, Delić 2, Petričević, Franušić 6, Horvat, T. Petika 11 , Kolar, Firšt, Mikulčić, Jandrašić 2, Bogdan. TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Bjelovar 2 6(5), Podravka 1(0).

ISKLJUČENJA: Bjelovar 2 8 minuta (Kaselj, Cindrić, teklić, Hruby), Podravka 10 minuta ( Franušić 3×2 diskv., Brkić, Jandrašić).