Lino 2015-2016. // Foto Ivo Čičin-MašanskerTRENERI SURADNICI // Piše Snježana Petika

Podravka Lino u 3. kolu 2. HRL sjever igrala je na domaćem terenu i upisao nova dva boda svladavši gostujuću ekipu Broda rezultatom 42:15, poluvrijeme 17:4. Već po samom rezultatu evidentno je da je to bila još jedna utakmica dviju neravnopravnih ekipa. Gostujuća ekipa doputovala je na utakmicu samo sa deset igračica, i to je bio jedan od razloga ovako visokog broja primljenih golova od kojih je većina postignuta u drugom poluvremenu kada su gošće posustale, a mi smo izmjenama igračica i kontrama iz minute u minutu povećavali razliku i držali visoki tempo koji gošće nisu mogle pratiti.

Obrana je u prvom poluvremenu naprosto bila neprobojna, na vratima ponovno odlična Šafar. S obzirom na to da je rezultat dozvoljavao da zaigraju sve igračice, minutažu su vrlo dobro iskoristile Klara Petričević i Viktorija Šestak, koja je svih pet pogodaka postigla u drugom poluvremenu i bila neuhvatljiva u kontri za igračice Broda. Na vratima je odličnu Šafar zamijenila vrlo dobro druga vratarka Borac. S druge strane, već tradicionalno za nas je bila neugodna vratarka Broda Grbešić. Po postignutim golovima prednjačile su Magdalena Horvat i Lea Franušić, po asistencijama i iznuđenim sedmercima Tena Petika, a Tea Hmelina je u napadu odigrala još jednu odličnu utakmicu.

UTAKMICA 3. KOLA 2. HRL ZA ŽENE SJEVER

PODRAVKA LINO – BROD 42:15 (17:4)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 100. Suci: Milan Musulin i Tomislav Paripović (obojica iz Bjelovara). Nadzornik HRS-a: Mišo Dobranić (Čakovec).

PODRAVKA LINO: Šafar, Vrabec, Borac; Popović 1, Franjkić, L. Brkić 1(1), L. Šenvald, Petričević 2, Franušić 8, Hmelina 6, Horvat 9, T. Petika 7(1), Alvir 1, Šestak 5, Mikulčić 1, Sikavica 1(1). TRENERICA: Snježana Petika.

BROD: Grbešić; Vilding, Rubil 2(2), Bunčić, Golubić 1, Kvolik 3(2), Stanić 4, Daidžić 2, Galic, Roso 3. TRENER: Darko Celner.

SEDMERCI: Podravka Lino 5(3), Brod 5(4).

ISKLJUČENJA: Podravka Lino 8 minuta (Petika 2×2, Popović, Horvat 2), Brod 8 minuta (Daidžić 2×2, Golubić, Kvolik 2).