Rukometašice ekipe Podravka 2 Lino u subotu su gostovale kod ekipe RK Zeline. Utakmica je završila rezultatom 34:26 u korist domaće ekipe.

Iako konačni rezultat to možda ne pokazuje radilo se o derbiju 5. kola u kojem su se sastale ekipe s vrha prvenstvene tablice. Ekipa Zeline pretendira na povratak u 1. ligu te je to jasno pokazala svojom igrom. Rukometašice Podravke s iskusnijom, uigranijom i fizički jačom ekipom uspješno su se nosile prvih 50 minuta utakmice no onda nakon nekoliko tehničkih pogrešaka domaće igračice rade seriju 6-0 te odnose visoku pobjedu.

Trenerica Đurđica Zečević nakon utakmice je rekla:
Naša ekipa ,sastavljena od igračica 2002. I 2004. godišta, iako  potpomognuta sa  tri mlađe igračice iz prve ekipe nije se do kraja mogla nositi s igrom protivnika pa je uslijedio zaslužen, ali malo previsok poraz. Možda se i on mogao izbjeći da se u prvim minutama utakmice nije ozlijedila Jambrešić  i da smo  čvršćom obranom parirali protivniku. Iz svakog poraza treba izvući i neke pouke, a ja vjerujem da će moja mlada ekipa već u sljedećoj utakmici protiv  Đakova (srijeda, 30.10) pokazati  bolju igru – osvrnula se trenerica na utakmicu.

Podravka Lino: Popović 6, Strugar 1, Đuranek 1, Stručić, Jandrašić, Franušić 10, Vuljak, Crnjak, Balaško, Zagrajski, Domijan, Firšt 2, Dedi 2, Beljak 1, Perić 2, Galinec