Mlađe kadetkinje u BjelovaruTRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Iz Bjelovara se nakon odigravanja utakmica 2. kruga mlađe kadetske lige vraćamo s tijesnim porazom i jednako takvom pobjedom. Nemamo razloga za nezadovoljstvo, jer protivnice su ipak starijeg godišta, a pošto smo ”gosti” u toj ligi, utakmice se igraju s loptom br.1 (za naš uzrast je ”0”), što nam je svakako stvaralo određene probleme. No, usprkos tomu, ne mogu se oteti dojmu da smo obje utakmice mogle dobiti, samo da je u prvoj odigranoj utakmici (RŠD Bjelovar) bilo više koncentracije kod šutiranja a manje tehničkih pogrešaka.

Mlađe kadetkinje u BjelovaruPODRAVKA 2 – RŠD BJELOVAR 21:24 (11:10)

Nakon našeg odličnog početka (5:1) slijedi pad u igri kao rezultat gubljenja lopti, pogrešnih dodavanja i loše realizacije. Protivnice su nas stigle (5:5) a onda je, sve do pred kraj, bila rezultatski izjednačena utakmica. U zadnje 2-3 minute opet je pala koncentracije, primili smo tri gola i izgbili s konačnih 24:21.

Mlađe kadetkinje u BjelovaruŽRK BJLELOVAR – PODRAVKA 2 20:21 (12:11)

Po mojoj procjeni s nešto boljom ekipom od prethodne pružili smo bolju igru, iako smo i sada u jednom razdoblju utakmice izgledali kao da nas plaše ulični klaunovi. No, scenarij je na kraju išao u našu korist. Nakon protivnikova vodstva od 20:16, u zadnjih nekoliko minuta opet smo igrali hrabro i dobro, za redom zabili pet golova i pobijedili s jednim golom razlike.

Mlađe kadetkinje u BjelovaruPodravka 2 (golovi zbrojeni): Sremec, Međurečan 1, Jagustin 9, Halavuk 1, Dedi 9, Đuranek 13, Hrupec 5, Posavec, Balaško, Galinec, Žganjar, Borščak Matić, Besedić, Valent, Sever 4, Kovač.

Mlađe kadetkinje u BjelovaruMojim igračicama, usprkos spomenutim pogreškama, čestitke na borbenosti i dobrom nošenju s fizički jačim protivnicama, a one koje nisu ulazile u igru dobit će priliku u nekoj od idućih utakmica.Mlađe kadetkinje u Bjelovaru