Podravka Vegeta - IvanićNije se ni očekivalo drugo nego sigurna pobjeda Podravke Vegete u ogledu 2. kol 1. HRL s Ivanićem. Krajnji rezultat je 41:21 (23:7). Važnije od rezultata bilo je saznanje da je igra u tjedan dana popravljena i da su sve igračice (nije ulazila samo Kapitanović) odigrale kombinatorni rukomet, s elementima sportski lijepoga, a uz to pokazale i trku, što je važno za htijenje trenerice Snježane Petike.

Podravka Vegeta - IvanićPodravka Vegeta nastupila je bez tri igračice. Dora Krsnik je operirala zglob i liječnici su optimistički raspoloženi, dali su prognozu da bi Dora mogla zaigrati za četiri mjeseca. Ivana Dežić obavila je danas magnetnu rezonancu i čekaju se nalazi. Ana Toth iz obiteljskih razloga nije mogla dati svoj doprinos. Nije branila, rekosmo, Kapitanović, ali je ”uporaba” mladih snaga pokrila sve to.

Podravka Vegeta - IvanićKako Ivanić nije ekipa od koje bi trebalo strahovati (većina igračica je 2000-to godište, uz poneku iskusniju) trenerica Petika za rana je poslala u igru Karlovčan, koja je igrala srednjeg vanjskog, prednjeg u obrani 5-1 i pucala i sedmerac. U nedostatku igračice na toj poziciji s prelaskom na drugu pivotkinju igrala je i kapetanica i animatorica ekipe Ana Debelić, dok je u drugom poluvremenu ekipa izgledala ovako: na golu Ećimović (3 obrane), krila Pavlović (3 gola) i Karlovčan (4 u drugom, 3 u prvom poluvremenu), pivotkinja Popović (2), vanjske igračice T. Petika (4), Mrđen (3, u prvom poluvremenu 2), Franušić (2). Ta kombinacija odigrala je 2. poluvrijeme 18:14. Da nije bilo pet golova s desnog krila najboljeg strijelca utakmice gostujuće Pezić, bilo bi još uvjerljivije. I mlade su pokazale kolektivnu igru, nesebičnost u dodavanju i asistenciji za gol, kao i prva garnitura u 1. poluvremenu.

Bila je to utakmica koja se gledala sa zadovoljstvom.

Podravka Vegeta - IvanićUTAKMICA 2. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – IVANIĆ 41:21 (23:7)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 100. Suci: Luka Šipoš (Trnovec Bartolovečki) i Marko zeko (Čakovec). Nadzornik HRS-A: Zdravko Golub (Čakovec).

PODRAVKA VEGETA: Jukić (11+0), Kapitanović (-), Ećimović (3+0); Turk 1, Karlovčan 7(1), Popović 2, Džono 1, Nemaškalo 6, Mrđen 5, Franušić 2, Vidak 5(1), Pavlović 3, T. Petika 4, Debelić 5. TRENERICA: Snježana Petika.

IVANIĆ: Karaula (6+-), Hren (3+1); Kinderman, Lisica, Malec 2, Mrazović 6(1), A. Abramović 1, Pezić 9(2), Ajduk 1, Klobučar, Damjanović, Krajpl, Barišić 2, Lešković, Orlović. TRENER: Igor Abramović.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 4(2), Ivanić 3(3).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 4 minute (Mrđen, Franušić), Ivanić 4 minute (Malec, Barišić).

IGRAČICA UTAKMICE: Korina Karlovčan (Podravka Vegeta).

Podravka Vegeta - IvanićPodravka Vegeta - IvanićNa tribini predsjednica NO Ljiljana Šapina u društvo člana NO Dražena Sačera te direkotorice i tajnice kluba Božice Palčić i Ljerke VreskSnježana Petika