Mlađe kadetkinje u Bjelovaru // Foto Filip TurkTRENERI SURADNICI // Tekst i slike Filip Turk

U drugom krugu 1. HMKRL (2002. godište i mlađe) rukometašice Podravke 1 gostovale su u Bjelovaru gdje su s dvije visoke pobjede protiv RŠD Bjelovar i ŽRK Bjelovar osvojile nova četiri boda u utakmicama bez rezultatske neizvjesnosti.

RŠD BJELOVAR – PODRAVKA 1 12: 27(5:14)

U prvoj utakmici, u kojoj smo od početka do kraja diktirali tempo, pobijedili smo RŠD Bjelovar,12:27 (5:14), a rezultatski gledajući nismo dozvolili protivniku da nam se približi ni u jednom trenutku. Djevojke su se držale dogovora, a visoka koncentracija i borbenost u obrani omogućila nam je postizanje laganih pogodaka iz protunapada.

PODRAVKA 1 – ŽRK BJELOVAR 20:11 (12:4)

Druga utakmica protiv domaćina, na moje veliko zadovoljstvo, bila je preslika igre iz prve utakmice, što je omogućilo puno izmjena. Sve djevojke dobile su priliku za igru, a posebno veseli činjenica da su se sve igračice upisale u listu strijelaca, gledajući obje utakmice.

Za Podravku 1 nastupile su i postigle golove (u obje utakmice): Lončarić, Nemec, Jurić; Firšt 3, Perika 1, Zagrajski 6, Vuljak 4, Ružić 4, Vrabelj 5, Domijan 5, Kusak 1, Pavić 4, Strahija 6, Paleka 5, Košuta 1, Jurenec 2. TRENER: Filip Turk.Mlađe kadetkinje u Bjelovaru // Foto Filip Turk