Trening Podravke 3 // Foto Ivo Čičin-MašanskerTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević
U 2. krugu 1. HRLD regija sjever (skupina A), Podrvaka 3 gostovala je u Novoj Gradiški gdje je igrala s domaćom ekipom RK Slavonka i ŠŽRK Ivanec iz Ivanca i obje utakmice je pobijedila: Podravka 3 – Slavonka 27:14 i Ivanec – Podravka 3 13:27. Utakmice su igrane u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole, a sudili su Igor Emanović i Zoran Mikić uz nadzornika Ivana Kovačevića (svi Štivice).

Vidljivo je da je naša ekipa u obje utakmice izborila uvjerljive pobjede, a kvaliteta suparnika, kao i kretanje rezultata, omogućilo je da u igri sudjeluju sve prijavljene igračice. Također smo vrlo uspješno stvarali i realizirali situacije koje smo uvježbavali na treninzima, što je pozdravljeno pljeskom od malobrojne publike. Još uvijek nas kod velikog vodstva uhvate trenuci opuštanja i dekoncentracije što trebamo svakako eliminirati, jer u igri s jačim ekipama takav pristup može nam se rezultatski osvetiti. Ta mala kritika ne umanjuje moje potpuno zadovoljstvo prikazanom igrom i dobrom prezentacijom klupske rukometne škole . Zadovoljna sam igrom i napretkom svih igračica.
Nastupili smo u sastavu ( golovi iz obje utakmice): Borac, Petika 14(5), Galinec 4 (1), Popović 4, Sikavica 3, Kolar, Kokša 2, Brkić 4, Benić 3(1), Jandrašić 9, Vrabec, Jurić 2, Petričević 3, Šestak 6(1), Krstanović .
Slijedeći krug lige igra se u Koprivnici u nedjelju 8. prosinca, uz sudjelovanje RŠD Bjelovar i ŽRK Bjelovar.