Nakon obavljenog  prvog treninga perspektivnih mladih igračica u prosincu u Koprivnici, domaćin 2.okupljanja bio je ŽRK Virovitica 1234. Okupljanje je održano u nedjelju 9.siječnja 2022. godine, a naše su mlade nade aktivno te uz kvalitetno i stručno trenersko vodstvo zakoračile u novu godinu.

Kao i na prvo okupljanje, pozvane su igračice godišta 2005/6/7 i godišta 2008/9. Zahvaljujući organizatoru treninzi su odrađeni paralelno u dvije sportske dvorane, a prisustvovalo je 49 igračica starije generacije i 58 igračica mlađe dobi iz ukupno 8 klubova s područja naše regije. Treninge je  vodilo 9 trenera podijeljenih u dvije grupe, a iz Rukometnog kluba Podravka na okupljanju su sudjelovali trenerica vratarki Barbara Stančin, trener Nenad Smiljanec i trenerica te  regionalna suradnica HRS-a Đurđica Zečević.

Cilj je bio obaviti prvu širu selekciju igračica za iduća okupljanja od kojih je sljedeće na rasporedu u 2. mjesecu u Križevcima, a popis je i dalje otvoren – rekla je Zečević te zahvalila ŽRK Virovitici 1234 na izvrsnim uvjetima te srdačnom gostoprimstvu u svoje osobno ime te ime svih trenera RK Podravke koji su sudjelovali.

Okupljanju je prisustvovalo 15 igračica starijeg te 14 igračica mlađeg godišta iz našeg kluba.

Iz Rukometnog kluba Podravka je trenerica Snježana Petika prijavila igračice godišta 2008/9 i to:Ferčec, Gregurić, Hajdinjak, Jakupanec, Lengelić, Milivojević, Napan, Radiček, Šajković, Tetec, Galić, Zovko, Galinec, Jelović.

Iz godišta 2005/6/7 trener Nenad Smiljanec prijavio je igračice: Cvelber, Galinec, Rumek, Stručić, Đelekovčan, Horvat, Hrnčić, Canjuga, Domović, Smiljanec, Zvonar, Markić i Miklić.

Izvještaj pripremila: Đurđica Zečević, regionalna suradnica HRS-a