TRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Priprema djevojčica za trening // Foto Ivo Čičin-MašanskerKratko i rezultatski ugodno bilo je gostovanje u Pitomači, koja je bila domaćin 2. kruga Neslužbene međužupanijske lige za djevojčice godišta 2000. i mlađih. Veliko Trojstvo i Daruvar nisu bili dorasle ni u jednom elementiu rukometne igre, što u konačnici potvrđuju i krajnji rezultati obiju utakmica: Podravka 3 – ŽRK Veliko Trojstvo 34:9 (18:6) i Podravka 3 – RK Daruvar 30:7 (17:2).

Znali smo da nas u ovoj ligi očekuju i neki slabije ekipe, ali s obzirom na mali fond utakmica u državnoj ligi, prihvatili smo sudjelovanje i u ovom natjecanju. Takve utakmice, lišene rezultatske neizvjesnosti, omogućavaju nam lakši preikaz naučenog na treninzima, uz aktivni udio svih igračica uvedenih u zapisnik.
Osim toga, mišljenja sam da je prisustvovanje jedne ekipe iz Podravkine rukometne obitelji u regionalnom natjecanju korisno i potrebno iz više razloga. Tome u prilog govore i pozitivni odjeci koji su došli od strane organizatora i ostalih sudionika lige.
Podravka 3 nastupila je u sastavu (golovi zbrojeni iz obje utakmice): Krstanović, Kokša 4, Petričević 5, Sikavica 3, Benić 1, Popović 2, Jandrašić 16, Brkić 4, Dombaj 3, Jurić 1, Vrabec, Šestak 8, Kolar 5, Galinec 10, Bogdan 2, Geci.
U sastavu nisu bile T. Petika i Borac (koje nam generacijski pripadaju), jer su predviđene u sastavu mlađih kadetkinja za nastup u Đakovu (nedjelja).
Liga se nastavlja u veljači, a u siječnju ćemo u Koprivnici odigrati odgođene utakmice 1. kruga lige.