Turnir GarešnicaTRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

FOTO // Karla Lukša

Djevojčice Podravke 2004/2005. godište u u nedjelju Garešnici odigrale su posljednji krug lige 1. HRLD sjever za djevojčice. Uz domaćina Garešnicu sudjelovale su i vršnjakinje iz Kozarske Dubice (BiH) koje se natječu van konkurencije. Iz tog razloga, iako smo u obje utakmice zabilježili uvjerljive pobjede, u službenu tablicu upisuju se samo dva nova boda. Rezultati: Podravka – Dubica 31:25 (16:11), Podravka – Garešnica 23:13 ( 15:3).

Turnir Garešnica Protiv ipak nešto jače Dubice veću minutažu imale su igračice iz standardne postave, dok su s Garešnicom u igru ulazile i sve ostale. Osim upisa novih bodova, utakmice su poslužile kao priprema za nadolazeću Završnicu prvenstva Hrvatske.

Turnir Garešnica Podravka je nastupila u sastavu: Sremec, Međurečan 2, Jagustin 6, Halavuk 5, Dedi 2, Đuranek 2, Smolak 4, Švenda 1, Balaško 6, Galinec, Lukša, Perić 6, Megerle 3, Strugar 11, Sever 6.

Turnir Garešnica U idućih dvadestak dana nastavljamo s treninzima i ponekom prijateljskom utakmicom, sve do odlaska na Završnicu u Umag (7-10. svibnja). .

Turnir Garešnica