Kadetkinje PodravkaTRENERI SURADNICI // Pišu Filip Turk i Đurđica Zeačević

IZVJEŠTAJ S NASTUPA U SLUŽBENOJ KONKURENCIJI // Filip Turk

U trećem krugu 1. HMKRL sjever (2002. godište i mlađe) mlađe kadetkinje Podravke 1 gostovale su u Kutini gdje su s dvije pobjede nastavile pobjednički niz. Mlade podravkašice bile su bolje od vršnjakinja Lonie i Moslavca. U ovim utakmicama nastupili smo nekompletni zbog obiteljskih razloga nekih djevojčica.

PODRAVKA 1 – LONIA (Kutina) 19:13 (7:6)

U prvoj utakmici pobijedili smo domaće rukometašice, iako sam početak utakmice nije ukazivao na pozitivan ishod. Naime, domaće igračice ušle su u utakmicu puno bolje te agresivnom obranom i probojnim napadom povele 4:0. Još jednom se pokazalo da moje igračice ne shvaćaju ozbiljno zagrijavanje prije utakmice i sam ulazak u utakmicu. Međutim, nakon minute odmora stvari polako dolaze na svoje mjesto i do kraja poluvremena uspjeli smo preokrenuti rezultat u svoju korist. U drugom poluvremenu nastavili smo s dobrom igrom i na kraju pobijedili sa zadovoljavajućih šest pogodaka razlike.

MOSLAVAC (Popovača) – PODRAVKA 1 14:29 (7:16)

Druga utakmica s domaćino, na moje veliko zadovoljstvo, bila je preslika igre iz drugog poluvremena prve utakmice. Sve djevojke dale su svoj doprinos u pobjedi s visokom razlikom.

Za Podravku 1 nastupile su i postigle golove (u obje utakmice): Lončarić, Nemec; Firšt 7, Perika 1, Zagrajski 7, Vuljak 5, Ružić 4, Vrabelj, Kusak 6, Pavić 6, Strahija 4, Paleka 7, Bebek 1. TRENER: Filip Turk

Četvrti krug 1. HMKRL na rasporedu je u nedjelju, 4. prosinca kada ponovno gostujemo u Osijeku, gdje ćemo igrati s vršnjakinjama iz Osijeka i Đakova.

IZVJEŠTAJ S NASTUPA IZVAN KONKURENCIJE // Đurđica Zečević

PODRAVKA 2 – MOSLAVAC (Popovača) 14:11 (4:1)

PODRAVKA 2 – LONIA (Kutina) 24:23 (11:13)

Kao što se iz rezultata vidi s ovoga gostovanja u Kutini nosimo doma nova četiri boda. Iako se u službenoj tablici HRS-a, zbog igranja van konkurencije, naši rezultati ne prikazuju, sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo od mogućih 12 bodova do sada osvojile 8 što govori da se moje, dvije godine mlađe, djevojčice mogu ravnopravno nositi sa većinom klubova iz ”starije” lige. Ujedno to je i potvrda ispravnosti odluke o uključenju u tu ligu.

Nešto slabiji prvi protivnik (Moslavac) omogućio je uvođenje u igru svih igračica iz zapisnika, dok su teret druge utakmice, s puno ozbiljnijim protivnikom, ponijele uglavnom igračice iz prve postave. Dok smo u utakmici s Moslavcem rezultat imali stalno pod kontrolom, Lonia nam je, naročito u prvom poluvremenu, zadala više problema, ali i tu smo utakmicu na kraju dobili s jednim golom razlike. Jedan, ali vrijedan. U obje utakmice bolje od ostalih bile su Dedi i Međurečan.

Podravka 2 (golovi zbrojeni): Posavec, Međurečan 8, Jagustin 3, Halavuk, Dedi 13, Hrupec 4, Švenda 2, Skrbinšek, Balaško, Galinec, Žganjar, Borščak-Matić, Valent, Strugar 4, Sever 4, Kovač. TRENERICA: Đurđica Zečević.