umag-podravka-za-3-mjesto // Foto www.hrs.hrNakon poraza od Lokomotive u polufinalu bilo je jasno da će Podravki Vegeti pripasti 3. mjesto u kupu. To se i dogodilo: Umag – Podravka Vegeta 23:41 (9:19). Osim početnog buđenja, sve drugo je bilo na strani kvalitetnije i fizički spremnije ekipe iz Koprivnice, u kojoj su zaigrale skoro sve igračice.

Andrea Čović dala je 10 golova, pretežito iz kontranapada, a i inače su linijske igračice, odnosno krila, napunile mrežu Umaga: Čović, Pongrac, Vukojević, Nemaškalo i Milanović Litre dale su ukupno 28 golova. Nedostajao je veći učinak vanjskih igračica.

Podravka Vegeta nakon utakmice otputovala je u Koprivnicu. U srijedu u 19 sati u Koprivnici igra prvenstvenu utakmicu 9. kola Lige za prvaka 1. HRL sa Sesvetama Agroproteinkom, a za vikend zadnju utakmicu, odlučujuću za 1. mjesto sa zagrebačkom Lokomotivom u Zagrebu.

UTAKMICA HRVATSKOGA KUPA ZA 3. MJESTO

UMAG – PODRAVKA VEGETA 23:41 (9:19)

UMAG – Školska sportska dvorana OŠ Marije i Line. Gledatelja: 250. Suci: Siniša Bosak i Željko Herceg.

UMAG: Justa (-), Medved (2+-), Pavić (4+0); Žuliček 2, Hercig, Pejić, Rajić 7, Matošević, Vidović 3, Jajčević 7, Martić 1, Jerković, Špoljarić 1, Šito, Maras 1, Imamović 1. TRENER: Dragan Rajić.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (4+0), Kapitanović (10+-), Milenković (-+0); Čović 10, Gavranić 3, Pongrac 6, Havić 2, Živković, Vukojević 5, Nemaškalo 5, Milanović Litre 2, Dragišić 2, Vidak 2, Trifunović 4, Poljak. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Umag 2(2), Podravka Vegeta 1(1).

ISKLJUČENJA: Umag 0 minuta, Podravka Vegeta 8 minuta (Trifunović 2+2, Havić, Milanović Litre po 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Andrea Čović (Podravka Vegeta).