Podravka4_2012-2013_SkupnaTRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Danas, u nedjelju, u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića odigran je 4. krug 1. HRLD (djevojčice rođene 2000/2001. godine), u kojem su našoj ekipi, Podravki 4,  suparnice bile ekipe Zrinski (Čakovec) i Koka (Varaždin).

U prvoj utakmici Koka je porazila ekipu  iz Čakovca s visokih 30:20. Druga utakmica, Podravka – Zrinski, pokazala je i našu superiornost spram suparnica koje smo pobijedili s 25 pogodaka razlike, 29:4. Sve moje igračice igrale su ozbiljno i disciplinirano cijelu utakmicu, što je uz izraženu kvalitetu pridonijelo  tako visokoj pobijedi.
Zadnja utakmica, u kojoj smo slovili kao favorit na papiru, bila je pravi derbi s puno izmjena rezultata, ali i dosta grešaka u čemu je prednjačila naša ekipa. Moramo nešto promjeniti u tim mladim  diječjim glavicama, jer kada ne ide sve glatko, gube koncentraciju i nižu pogreške. Na kraju bodovi su podjeljeni, 14:14, iako smo u poluvremenu vodili s tri gola razlike (9:6).
Na žalost utakmicu je obilježila teža ozljeda naše Viktorije Šestak u 35-oj minuti utakmice. Prve liječnićke informacije govore o sumnji na frakturu petog lumbalnog kralješka, ali potvrda i daljnji koraci usljediti će nakon konsultacije liječnika iz naše bolnice sa specijalistima iz Dječje bolnice iz Zagreba.
Ekipa Podravke 4 nastupila je u sastavu (zbrojeni su golovi iz obje utakmice):
Bačić, T. Petika 8, Galinec 4, Popović 2, Sikavica 2, Dombaj 1, Kodrić 3, Kokša 2, Brkić 3, Benić 3, Jandrašić 5, Jurić 1, Petričević 1, Šestak 8, Bogdan, Vrabec. Utakmice su  dobro sudile Maja Vajdić  i Lorena Jurenec, a nadzornik je bio Vladimir Jurenec (svi iz Koprivnice).
Idućeg vikenda gostujemo u Virovitici, gdje ćemo igrati sa ŽRK TVIN-Trgocentrom i ŽRK Ivančice iz Ivanske.