Podravka Rugvica ilustracijaU četvrtom krugu 1. HRLD odigranom u Bjelovaru Podravkine mlade igračice postigle su dvije pobjede: Podravka – Olimpija (Osijek) 32:12 (16:4) i Osijek – Podravka 11:21 (6:13). U obje utakmice golovima su se istakle Stručić, Dedi i Strugar, ali većina ostalih nije puno zaostajala. Obje vratarke (Lukša, Galinec) u potpunosti su opravdale povjerenje.

Sastav ekipe: (golovi zbrojeni) Međurečan 5, Jagustin 4, Halavuk 1, Dedi 9, Đuranek 5, Smolak, Hrupec 1, Švenda 1, Stručić 15, Balaško, Galinec, Lukša, Strugar 9, Sever 3.

TRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Nedjeljno kratko gostovanje u susjednom Bjelovaru završilo je s dvije pobjede i upisom nova četiri boda na naš konto. Ne mogu reći da bodove nisam očekivala, ali polije zadnjih bljeđih partija (Rugvica, Sisak) malo sam puhala i na hladno. No, razloga za takvo što nije bilo. Cure su obje utakmice odigrale ozbiljno i požrtvovno, ne dajući protivnicama nadu u drukčiji ishod osim naše pobjede.

Kretanje rezultata omogućilo je ulaženje u igru svih igračica iz zapisnika, čime su opterećeniji igračice dobile predah u igri, s obzirom na to da smo utakmice igrali jednu za drugom.
Usprkos visokim pobjedama ipak ponavljamo neke greške i vrijeme je da tome stanemo na kraj. Tu mislim na neke pogrešno dodane lopte, gaženja po liniji od 6 metara i slaba suradnja s pivotom, kao i previše mekana igra u pojedinim fazama obrane. Ali to je više stvar slabije koncentracije i brzopletosti, nego neznanja. Kod jačih protivnika takve greške mogu biti kažnjene.