Zagrijavanje // Foto Đurđica ZečevićTRENERI SURADNICI // Izvještava Đurđica Zečević

Podravka s.d.d. bila je danas, u nedjelju, domain 6. kruga 1. HMRKL u kojoj, kao što je poznato, sudjelujemo izvan konkurencije u paru s našim mlađim kadetkinjama. Turnir je bio okrnjen jer se u Koprivnici nije pojavila ekipa Vukovara, pa su obje naše ekipe za protivnika imale samo ekipu Osijeka: Podravka 2 (2004. godište i mlađe) – Osijek 25:15 (15:8)

Usprkos tome što nismo igrale kompletne, upisali smo vrlo uvjerljivu pobjedu nad dvije godine starijim suparnicama. Razlog tome leži u dobroj igri cijele ekipe i pridržavanja dogovorene taktike. Igra u obrani sve više se poboljšava, a u napadu smo postali još efikasniji dolaskom talentirane Tene Megerle iz susjednog Bjelovara.

Prilika je da istaknem kako su sve prinove (Stručić, Lukša, Perić, Megerle) bile naša želja, ali jednako tako i želja njih samih, kao i njihovih roditelja, koji su preuzeli brigu o svakodnevnom prijevozu na treninge i utakmice. Ujedno, to je i neizravan kompliment našem klubu za dobro organiziranu omladinsku školu.

Zagrijavanje // Foto Đurđica ZečevićU igri su inače sudjelovale sve igračice i dale doprinos ovoj visokoj pobjedi. Šteta što nismo igrali još jednu utakmicu, jer nam u ovom uzrastu, igrajući bez ikakvog opterećenja, svaka utakmica dobro dođe.

Podravka 2 nastupila je u sastavu: Sremec, Međurečan 1, Jagustin 2, Halavuk 2, Dedi 2, Đuranek 5, Smolak, Skrbinšek, Zbodulja, Balaško 5, Borščak-Matić, Lukša, Perić 3, Megerle 4, Strugar 1, Sever.