Kadetkinje Podravke 3 (godište 2006. i mlađe) su u nedjelju odigrale dvije  utakmice 2. kola HRL U – 16 za kadetkinje 2005. godište i mlađe s ŽRK 1234 Virovitica i ŽRK Požega. U dvije utakmice su ostvarile dvije pobjede.

U prvoj utakmici s ekipom Virovitice kadetkinje Podravke ulaze u utakmicu odlično i u 12. minuti imaju vodstvo 6 : 3.  S odličnom igrom i lijepim vodstvom očekuje se da domaće igračice nastave povećavati prednost kao i u dosadašnjim međusobnim utakmicama. Nažalost obrana počinje gubiti na pokretljivosti te se rade greška za greškom stalno ispadajući iz sustava igre obrane. U napadu gube mirnoću i sigurnost te  dozvoljavaju igračicama Virovitice da smanje prednost i dolaze do izjednačenja u 19. minuti 8 : 8. Do kraja poluvremena koprivničke igračice ne posustaju u svojim greškama i na odmor se odlazi s prednošću Virovitice 11 : 9. Prvih deset minuta drugog poluvremena gošće imaju dosta promašaja s krilnih pozicija što Podravkinim igračicama omogućava izjednačenje u 36. minuti na 13 : 13 te vodstvo u 40. minuti 14 : 13. Do kraja utakmice obje ekipe imaju velik pad koncentracije no Podravka ipak uspijeva držati prednost od jednog do dva gola i spretnije doći do pobjede 18 : 17.

U drugoj utakmici s Požegom, Podravkine igračice ponovno pokazuju dva lica. Bez obzira na rana vodstva od 5 : 1, 8 : 2, s osjetno slabijom ekipom Požege. Igra se stihijski  ne poštujući principe napada i obrane, ali se na odmor ipak odlazi s velikom prednošću 19 : 6. U drugom poluvremenu napokon da su se danas glave posložile i počinje se igrati rukomet. U odnosu na prvo poluvreme kada su gošće postigle šest golova u drugom postižu samo jedan, a u napadu se počinje igrati s bržom loptom, blokadama kružnih napadačica i s križanjima. To donosi napokon lijepu i raznovrsnu igru što rezultira rezultatom u drugog poluvremenu 23 : 1 te konačnom pobjedom 42 : 7.

Za Podravku 3 igrale su: Gabriela Domović 9, Ena Cvelber 4. Jana Miklić 11, Petra Djurdja 1, Lara Zvonar 6, Lea Smiljanec 7, Petra Canjuga 2, Magdalena Rumek 3, Tara Đelekovčan 9, Dorotea Sinjeri, Rajna Šambar, Lana Hrnčić 3, Chiara Markić, Stella Pintarić, Ana Javorić 5, Nika Galinec.

Slike: Dražen Pevač

Izvještaj: Nenad Smiljanec