Djakovo P1 5TRENERI SURADNICI // Izvještava Filip Turk

FOTO // Đurđica Zečević

U sedmom krugu 1. HMKRL (2002. godište i mlađe) rukometašice Podravke 1 gostovale su u Đakovu i s domaćinom Đakovom i Dardom odigrale posljednje dvije utakmice. S polovičnim uspjehom, minimalni poraz od Darde i pobjeda protiv Đakova, osigurali smo završnicu prvenstva 4-7. travnja u Umagu.

Djakovo P1 2Podravka 1 – Darda 13:14 (7:6)

Prva utakmica protekla je vrlo borbeno s obje strane. Krajnji rezultat mogao je biti povoljniji za nas da u završnici utakmice nije izostalo koncentracije pri realizaciji čistih prilika za pogodak. Djevojke su se borile od prve do posljednje minute i da je bilo malo više sportske sreće vjerojatno bi i rezultat bio pozitivan.

Djakovo P1 3Đakovo – Podravka 1 20:21 (9:10)

Poraz od Darde ostavio je veliki trag u drugoj utakmici protiv domaćina od kojeg smo realno kvalitetnija ekipa. Ipak, djevojke su smogle snage i u rezultatski vrlo neizvjesnoj utakmici zasluženo smo pobijedili.

Djakovo P1 4Valja naglasiti da smo cijelo prvenstvo 1. HMKRL sjever nastupali u nekompletnom sastavu radi zdravstvenih i privatnih problema igračica, s malim brojem igračica i da je uspjeh za ovu ekipu plasman na završnicu prvenstva s druge pozicije prvenstvene ljestvice.

Djakovo P1 5Za Podravku 1 nastupile su i golove postigle: Nemec, Jurić; Stručić 10, Perika, Zagrajski 2, Vuljak 3, Vrabelj 1, Sermek, Domijan 7, Beljak 6, Strahija 1, Paleka 3, Bebek. TRENER: Filip Turk