U 6.kolu 1.HRL U13 osvojen je maksimalan broj bodova. Mlade podravkašice su pod vodstvom trenerice Snježane Petike ostvarile maksimalan učinak u dvije odigrane utakmice.

Podravka – Novska 18 : 9

Kljaić 1 , Begović 4, Kovačić 2 , Ivanček 1, Džinić 5, Komar, Ristemi, Kovačević 3, Gašparić , Topalović, Vadla , Sočev, Štefičar , Premec 2 , Bošnjak, Feljak.

Lara Begović je u toj prvoj utakmici proglašena najkorisnijom igračicom.

Samo u početnim minutama utakmice velike probleme nam je stvarala odlična protivnička vratarka. No, kada smo se skoncentrirali na gledanje vratarke kod završnice i promjenom obrane rezultat se svakom minutom povećavao u našu korist što mi je dalo mogućnost rotacija i da većina igračica dobije minutažu – rekla je trenerica Petika. 

U drugoj utakmici s Garešnicom ostvarena je još jedna uvjerljiva pobjeda.

Garešnica – Podravka  10 : 21

Kljaić 1 , Janeković, Begović 1, Kovačić 2, Ivanček, Džinić 5 , Komar 4, Horvat,  Ciler 1, Kovačević 1 , Gašparić 1, Topalović 2 , Vadla , Sočev, Habek 2, Premec 1.

Klara Horvat je u toj utakmici proglašena najkorisnijom igračicom.

Od prve minute je bilo jasno kako će utakmica završiti. Početna postava je bila malo drugačija nego inače i priliku da stvaraju rezultat su dobile igračice iz drugog plana i vrlo dobro je to izgledalo. U drugom poluvremenu je uslijedilo opuštanje što je dalo protivniku šansu da drugo poluvrijeme odigra vrlo ujednačeno. Sve igračice su dobile priliku za dokazivanje – zaključila je Snježana Petika.