Light-show na početku utakmice // Foto Ivo Čičin-MašanskerOsvojena su dva nova boda: Osijek – Podravka Vegeta 18:39 (10:18). Utakmica 8. kola 1. HRL odigrana večeras u Osijeku nije, naravno, bila neizvjesna, tako je i shvaćena na obje strane. Publika je nagrađivala svaki dobar potez, navijala za svoju mladost, ali je i Podravkina mladost u drugom poluvremenu zaigrala vrlo dobro. Domaćini su priredili spektakl predstavljanja uz reflektore i maglu, a u poluvremenu uz light-show.

Veliko veselje domaćina bilo je u početku, jer su osječke plave bez respekta ”drmale” po Podravkinu golu, pa su u početku, do 5. minute bile u vodstvu ili su držale neriješeno. Od 6. minute sve je otišlo na Podravkinu stranu, a igrala je prva postava uz neke izmjene na vanjskim pozicijama. U tom razdoblju jako dobro je funkcionirala kontra i ulazak s krila, pa su Nikšić sa tri i Nemaškalo sa šest golova prednjačile.

Osijek - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerU drugom poluvremenu trener Mrđen je ubacio je sve u igru i sva su igračice jako dobro iskoristile priliku, osobito Karlovčan, Dragišić, Mrđen, ali i ostale.

Kod Osijeka vrlo aktivne bile su vanjske igračice, o osobito se istaknula Krajnović (8 golova), a svidjela se i Špoljarić na desnom krilu (4 gola).

UTAKMICA 8. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

OSIJEK – PODRAVKA VEGETA 18:39 (10:18)

OSIJEK – Sportska dvorana Zrinjevac. Gledatelja: 300. Suci: Dražen Gladović i Goran Volenik (obojica Virovitica). Nadzornik HRS-a: Saša Brabec (Virovitica).

OSIJEK: Stevanović (3+0), Ka. Barišić (1+0), Banović (1+0); Putnik 1, Vukušić, Hren, Liović, Guskić, Gilinger, Akmadžić, Krajnović 8, Kr. Barišić 1, Jerček 1, Maras 3, Špoljarić 4, Vuletić. TRENER: Zdravko Lovač .

PODRAVKA VEGETA: Jukić (1+-), Kapitanović (5+1), Milenković (7+-); Nikšić 3, Dežić 2, Karlovčan 5(1), S. Šenvald 2, Krsnik 2, Milošević 1, Džono, Nemaškalo 6, I. Mrđen 4, Papac 2, Dragišić 4, Vidak 3(1), Franković 5(1). TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Osijek 1(0), Podravka Vegeta 4(3).

ISKLJUČENJA: Osijek -, Podravka Vegeta 6 minuta (S. Šenvald 2+2, Dragišić 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Korina Karlovčan (Podravka Vegeta).Osijek - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-Mašansker