Naš izbornik Vladimir Canjuga // arhivaIzbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga objabvio je spisak od 20 rukometašica i tri pričuve, koje će se psremati za nastupa na Europskom prvenstvu rukometašica, koje se igra od 4. do 16. prosinca u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu i Nišu.Prilažemo i (tehnički prilagođenog objavi) službeni dopis Hrvatskog rukometnog saveza upućenog i novinarima.

Na izbornikovom spisku šest je igračica Podravke te jedna pričuva. U stručnom stožeru, kao kondicijski trener, Podravkin je trener prof. Bojan Golub.

Na Europskom prvenstvu četiri su grupe po četiri reprezentacije. Hrvatska se nalazi u C grupi s Njemačkom, Mađarskom i Španjolskom. Raspored Hrvatske u grupi je: 4. prosinca Hrvatska – Mađarska, 5. prosinca Španjolska – Hrvatska i 7. prosinca Hrvatska – Njemačka. Igra se u Novom Sadu.

Kondicijski trener reprezentacije Bojan Golub snimljen s trenerom Hupecom // arhivaU A grupi u Beogradu su Norveška, Ukrajina, Srbija i Češka, u B grupi u Nišu  Švedska, Francuska, Danska i Makedonija, a u D grupi u Vršcu Rumunjska, Crna Gora, Rusija i Island. Prve tri plasirane iz svake reprezentacije nastavljaju natjecanje u dvije grupe po šest reprezentacija. Hrvatska, prođe li kvalifikacijsku grupu bit će u drugoj skupini, a suparnice će biti tri prvoplasirane reprezentacije iz D grupe (Rumunjska, Crna Gora, Rusija i Island). Te se utakmice igraju 10, 11. i 13. prosinca. Za 5-6. mjesto igra i polufinale igraju se 15. prosinca, a za bronačnu medalju i finale igra se 16. prosinca.

Više na http://www.ehf-euro.com/Women-s-EHF-EURO-2012.2813.0.html#.UKEC8uTAeSo

PREDMET: Pripreme (Poreč, 20-30. 11. 2012.godine ) i nastup na EP  Srbija, 4-16. 12. 2012. godine SKUP: Zagreb, 20. 11. 2012. godine u 10 sati, Dom Sportova, Trg Krešimira Ćosića 11. 

Izbornik hrvatske ženske seniorske reprezentacije, gospodin Vladimir Canjuga na ovu akciju poziva slijedeće igračice i članove stručnog vodstva:

1

JELENA GRUBIŠIĆ

KRIM MERCATOR

2

IVANA JELČIĆ

PODRAVKA

3

MARTA ŽDERIĆ

PODRAVKA

4

MAJA ZEBIĆ

ZAJEČAR

5

NIKICA PUŠIĆ-KOROLJEVIĆ

PODRAVKA

6

ANETA PERAICA

ZAJEČAR

7

ANITA GAĆE

PODRAVKA

8

NATAŠA JANKOVIĆ

LOKOMOTIVA

9

KATARINA JEŽIĆ

BUDUĆNOST

10

DRAGICA DŽONO

ZELINA

11

VESNA MILANOVIĆ LITRE

PODRAVKA

12

LANA FRANKOVIĆ

SESVETE

13

ANDREA PENEZIĆ

KRIM MERCATOR

14

KRISTINA ELEZ

ERDI SPORT

15

MAIDA ARSLANAGIĆ

NICE

16

MAJA KOŽNJAK

LOKOMOTIVA

17

SONJA BAŠIĆ

METALURG

18

IVANA LOVRIĆ

SAMOBOR

19

ŽANA ČOVIĆ

PODRAVKA

20

IVANA PETKOVIĆ

ZELINA

Pričuvne igračice: (dolaze tek u slučaju naknadnog poziva)

1

LIDIJA HORVAT

PODRAVKA

2

EKATARINA NEMAŠKALO

SESVETE

3

RENATA KNJAŽEVIĆ

ZELINA

STRUČNO VODSTVO

1

Vladimir Canjuga, izbornik

2

Ivan Jerković, pomoćni trener

3

Bojan Golub, kondicijski trener

4

Goran Trajkovski, trener vratarki

5

Vesna Hodić, fizioterapeut

6

Aida Vicković, fizioterapeut

7

Ratko Balenović, direktor reprezentacije