Reprezentacija 2017. // Foto HRSIzbornik ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen objavio je listus rukometašica za pripreme i prijateljske susrete s Mađarskom. Na listi se nalazi 18 igračica. Reprezentativke se okupljaju 13. ožujka u Zagrebu i boravt će u Ivanić Gradu do 16. ožujka. Nakon toga odlaze u Mađarsku. Prva utakmica s Mađarskom igra se u petak 17. ožujka u 18 sati, a druga, zatvorenog tipa, u subotu 18. ožujka u 18 sati.

Najviše ogračica daje Podravka Vegeta, pet, potom Lokomotiva, tri. U reprezentaciji nema igračica koje sudjeluju u Ligi prvakinja, ali je vidljivo da su angažirana i neka nova imena, Nema ni ozlijeđenih igračica (Kapitanović, Džono…).

No, tu su:

Ekatarina Nemaškalo, Podravka Vegeta
Nikolina Zadravec, Podravka Vegeta
Ana Debelić, Podravka Vegeta
Dora Krsnik, Podravka Vegeta
Marijeta Vidak, Podravka Vegeta
Gabrijela Bešen, Sesvete Agroproteinka
Marina Razum, Lokomotiva
Stela Posavec, Lokomotiva
Dora Kalaus, Lokomotiva
Željana Stojak, Érd
Paula Posavec, Zrinski
Lea Vukojević, Mosonmagyaróvár
Katarina Ježić, Siófok
Ines Domjan, Koka
Sonja Bašić, Ipress Center-Vác
Žana Marić, Metraco Zaglebie Lubin
Ćamila Mičijević, Dunaujvaros
Valentina Blažević, Pogon Baltica Szczecin

U slučaju naknadnog poziva u pričuvi sui Mara Budić (Dugo Selo 55), Sara Šenvald (Lokomotiva), Kristina Plahinek (Zamet), Larissa Kalaus (Lokomotiva), Silvija Masnić (Koka) i Ivana Dežić (Podravka Vegeta).

U stručnom stožeru, uz izbornika Gorana Mrđena, su i trener Nikola Škorić, trener vratarki Nenad Rogulj, fizioterapeutkinje Vesna Hodić i Jelena Barač te direktorica reprezentacije Ljerka Vresk.