Finale-Višebojac-1Na završnici Lino višebojca održanoj u Velikoj, koja je bila kruna uspješne, devete po redu, sezone zajedničkog projekta Podravke, Sportskih novosti i HT, sudjelovala je i kapetanica RK Podravka Vegete Miranda Tatari.

Finale-Višebojac-2

Pobjednici devetog finala Lino višebojca postali su Mateo Karan iz Metkovića koji je svestrani sportaš i Katarina Štrk iz Sunje koja želi jednog dana zaigrati rukomet za reprezentaciju poput Mirande.

Finale-Višebojac-3

Zajedno s golmanom hrvatske muške reprezentacije i PPK Zagreb Filipom Ivićem, osvajačicom bronce na svjetskom prvenstvu u taekwandou Ivom Radoš te bivšom svjetskom prvakinjom i sadašnjom izbornicom ženske kuglačke reprezentacije koja je nedavno osvojila svjetsko zlato, koprivničankom Željkom Orehovec, Miranda je pomagala djeci da ostvare svoje snove o pobjedi.

Finale-Višebojac-4

Uz zaglušno navijanje s tribina, na kojima su se uz domaćine učenike OŠ Ivan Goran Kovačić našli i navijači iz osam gradova i podršku iskusnih sportaša, Lino višebojci su marljivo skupljali bodove u nogometu, rukometu, košarci, atletici i potezanju užeta. Svaki dječji uspjeh Miranda je slavila zajedno s djecom.

Finale-Višebojac-5

– Lino višebojac jasno pokazuje da Hrvatska ima sportsku budućnost i sretna sam što sam bila dio tog prelijepog događanja – rekla je Miranda.

Finale-Višebojac-7

Finale-Višebojac-6