Renesasni rukometS Renesansnog festivala; na slici gore Jadranka Lakuš, Ivana Dragišić, Ivana Kapitanović, Ekatarina Nemaškalo, ministar Gordan Maras, koprivnička gradonačelnica Vesna Želježnjak, Goran Mrđen i pomoćnik ministra Dražen Pros.

Rukometašice Podravka Vegete zakoračile su nakon memorijalnog turnira u renesansno ozračje na koprivničkoj Bašći, Reberinu.

Ivana Kapitanović, Jelena Živković, Ivana Dragišić i Katja Nemaškalo pridružile su se tisućama sudionika koprivničkog Renesansnog festivala i u kmetskom selu poigrale se s djecom i kmetovima. Umjesto kožnate, imale su krpenu loptu, a uobičajene dresove zamijenile su tipičnim renesansnim haljinama.

Na slici dolje: Ekatarina Nemaškalo, Ivana Dragišić, Ivana Kapitanović i Jelena Živković.

Renesasni rukomet

Rukometašice su se uključile i u ledeni izazov IceBucketChallenge kojom se pomaže oboljelima od ALS-a, točnije pomogle su članu Uprave Podravke d.d. Miroslavu Klepaču da na vrlo originalni način odgovori izazovu kojeg je dobio upravo u vrijeme Renesansnog festivala u Koprivnici.

Ivana, Jelena, Ivana i Katja svojom su pojavom izazvale veliku pažnju posjetitelja, a među onima koji se s njima poželio fotografirati bio je i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras kojeg je s Renesansnim festivalom upoznala gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak.

Na slici dolje: Jelena Trifunović, Goran Mrđen, Ivana Dragišić, Mirjana Milenković, Ivana Kapitanović, Jelena Živković, jedna Biljana, Ekatarina Nemaškalo i klupska psihologinja Bojana Jeličić.

Renesasni rukomet