OŠ Braca Radic 10Danas su članovi našeg kluba posjetili najveću školu u Koprivnici, OŠ Braće Radića, gdje su proveli dva uzbudljiva školska sata u dvorani sa stotinjak djevojčica i dječaka iz prvih razreda. Antonio Pranjić, trener najmlađe generacije u klubu, zajedno s igračicama prve ekipe Marijetom Vidak, Ivanom Kapitanović, Antoniom Jukić, Anom Debelić, Anom Toth, Ivanom Dežić, Magdalenom Ečimović i Dragicom Džono, s nekoliko testova i igrica pokušali su im približiti rukomet te ih animirati da se priključe rukometnim treninzima.

OŠ Braca Radic 1Djeca su bila jako dobra, vješto su baratala rukometnom loptom te je bilo puno lijepih golova i precizno pogođenih meta. Treninzi za djevojčice rođene 2010. i 2011. godine održavaju se u dvorani Srednje škole utorkom od 18 do 19 sati i petkom od 19.30 do 20.30 sati. U tim terminima upisujemo nove igračice. Za sve dodatne informacije možete kontaktirati trenera Pranjića na broj mobitela 099/508- 4404.

OŠ Braca Radic 2Ovim putem htjeli bi se još jednom zahvaliti ravnatelju Kreši Grgacu i učiteljicama prvih razreda Narcisi Kolar, Vesni Kušenić, Kseniji Bukvić i Vesni Petrušić na ukazanom povjerenju. Cilj nam je u što kraćem roku obići i sve ostale škole u Koprivnici te pozvati što veći broj djece da se priključe velikoj rukometnoj obitelji. OŠ Braca Radic 3OŠ Braca Radic 4OŠ Braca Radic 5OŠ Braca Radic 6OŠ Braca Radic 7OŠ Braca Radic 8OŠ Braca Radic 9