Svjetski dan zdravlja U povodu Svjetskog dana zdravlja, 6. travnja, Sportski centar Cerine posjetila su skupina mališana iz Dječjeg vrtića Tratinčica i učenici 5. razreda Osnovne škole Braće Radić kojima je ukratko objašnjen značaj tjelovježbe i zdravog načina života te im je pripremljen poligon s raznovrsnim vježbama koji su svladali putem igre. U posjeti su bile djevojke iz Rukometnog kluba Podravka i Klub Tajlandskog boksa Samurai Koprivnica.

Svjetski dan zdravlja Djeci su prikazane vještine Tajlandskog boksa te su im objašnjena pravila dakako su kod takvog sporta dozvoljeni udarci rukama i nogama uz uporabu koljena, laktova te držanje, guranje i bacanje, što i čini razliku od drugih sličnih sportova. Ovakva pravila zahtijevaju od boraca velik stupanj izdržljivosti i polivalentnost u načinu borbe, što su iskusili i mališani.

Svjetski dan zdravlja Djeca su se osvježila voćnim i povrtnim smoothiem što ih je pripremio Podravkin gastro promotor i dobila su korisne savjete o zdravoj prehrani od njihove nutricionistice.

Svjetski dan zdravlja Svjetski dan zdravlja Svjetski dan zdravlja Svjetski dan zdravlja