Desno krilo Podravka Vegete Ana Turk će i sljedeće godine nositi dres Podravka Vegete. Sjajne su to vijesti s obzirom da je Ana već dugi niz godina vjerna koprivničkom klubu. Iskusna, vrlo borbena i staložena na terenu, Ana će nas svojim pogocima s krila te brzim kontrama razveseljavati i sljedeće sezone. U 2021. godini se ponovno vratila i u redove hrvatske ženske seniorske reprezentacije iako se od nje oprostila tri godine ranije te je tako nastupila i na Svjetskom prvenstvu koje se nedavno održalo u Španjolskoj.

Ana Turk će nositi dres Podravka Vegete i sljedeće sezone//foto: Ivan Brkić//RK Podravka

Ovo je osma sezona u kojoj će Ana Turk nositi dres Podravka Vegete. Ana je u svojoj karijeri igrala četiri sezone u Lokomotivi te u dva mađarska kluba i to Vaci NKSE te u Fehervaru u razdoblju od 2011.-2014. godine. U posljednjih osam godina s Podravka Vegetom je osvojila šest prvenstvenih naslova te četiri u hrvatskom ženskom kupu. Kontinuirano nastupa u Ligi prvakinja, a nastupila je i u EHF Kupu gdje je najbolji rezultat bio onaj 2020. godine kada je ekipa došla do polufinala no zbog koronavirusa natjecanje ipak nije završeno.

Sretna sam što ću još jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Zahvaljujem se klubu na povjerenju te je u ovoj sezoni moja navjeća želja da ostvarimo zacrtane domaće ciljeve i da nam sljedeća sezona donese nove pobjede i dobre rezultate – rekla je Ana Turk.