Animacija 1TRENERI SURADNICI // Informira Antonio Pranjić

Ovog četvrtka i petka, u Osnovnoj školi Antuna Nemčića Gostovinskoga provedena je animacija prvih i drugih razreda sa ciljem da se putem zabavnih testova i igre dobije uvid u motoričke sposobnosti, antropometrijske karakteristike, odlučnost, požrtvovnost, samopouzdanost i borbenost prisutnih učenika i učenica.

Animacija 2Za animaciju djevojčica bili su zaduženi trenerica Đurđica Zečević i trener Antonio Pranjić, dok su animaciju dječaka vodili kolege iz RK Koprivnica – Hangar 18. Kako bi animacija bila još bolja i zabavnija pomogle su naše mlađe i starije kadetkinje Klara Petričević, Ana Sikavica, Klara Kokša, Lucija Jandrašić, Nika Dedi, Klara Švenda, Ivana Halavuk i Ema Đuranek.

Animacija 3Djevojčice su bile jako dobre, vješto su baratale rukometnom loptom te se nadamo da će se što više njih pridružiti našoj Školi rukometa. Ovim putem još jednom zahvaljujemo ravnateljici Gordani Gazdić Buhanec, učiteljicama prvih razreda Karmeni Bardek, Ljupki Mihailović, Sanji Šikić Rupi te učiteljicama drugih razreda Dragani Ledinski, Dragani Dukarić i Đurđici Pošti na ukazanom povjerenju.

Animacija 4Treninzi za djevojčice rođene 2008. godine i mlađe, pod vodstvom trenerice Zečević, održavaju se u dvorani Srednje škole utorkom, srijedom i četvrtkom u terminu od 18 do 19 sati. Treninzi za djevojčice rođene 2010. godine i mlađe, pod vodstvom trenera Pranjića, održavaju se u dvorani Srednje škole utorkom također od 18 do 19 sati i petkom od 19,00 do 20,30 sati.

Animacija 5Animacija 6