Danas smo se družili s prvašićima u OŠ Braća Radić

Nastavljena je animacija u osnovnim školama, a nakon OŠ Antun Nemčić Gostovinski gdje su uz puno  smijeha djevojčice i dječaci prvih razreda imali priliku savladati neke rukometne elemente te OŠ Đuro Ester gdje smo se družili sa 60-tak prvašića uslijedila je animacija u OŠ Braća Radić gdje smo se družili samo s djevojčicama s obzirom da je Škola nogometa Slaven Belupa paralelno animirala dječake za upise.

Vježbe je osim trenera pokazivala i igračica prve ekipe Nikolina Zadravec. Djevojčice su odlično odgovorile na sve sportske zadatke. Sretni smo što ovom prilikom još jednom možemo pozvati sve zainteresirane djevojčice iz Koprivnice i okolice od 1. do 4. razreda da nam se pridruže.  Naša škola trenutno broji 150 članica koje treniraju pod budnim okom licenciranih i stručnih trenera te su podijeljene u šest dobnih uzrasta. Ovim putem se zahvaljujemo ravnatelju Krešimiru Grgacu kao i učiteljicama prvih razreda koje su nam omogućile održavanje ovih oglednih satova.

Prvi puta upisujemo generaciju 2014./2015. godište

Vrlo je važno napomenuti da po prvi puta održavamo upise za novu generaciju djevojčica rođenih 2014./15. godine. Treninzi za tu generaciju održavat će se u dva termina tjedno i to u dvorani Srednje škole od 18.15 do 19.25 sati. Kontakt za upis nove generacije je trener Igor Stubičar, a s najmlađima će raditi i trenerice Barbara Stančin te Dragica  Džono. 

Roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve potrebne upute i informacije.

KONTAKTI trenera:

Igor Stubičar, trener djevojčica 2012/13. i 2014/15. godišta – mob. 099 674 7268

Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa – mob. 099 589 5676
email: antonio.pranjic@rk-podravka.hr

U nastavku pogledajte našu fotogaleriju koju smo zabilježili prvog dana u OŠ Braća Radić.

Foto:  Tomislav Matijašić / Drava.info