Ove subote u 17:30 sati, u dvorani Gimnazije Sesvete, u sklopu 16. kola 1. HRL, rukometašice Podravka Vegete će odmjeriti snage sa Sesvetama. U proteklom tjednu rukometašice Podravka Vegete su trenirale sukladno mogućnostima zbog neopisivog gubitka koji je ostavio veliku prazninu u srcima svih nas. Ekipu će do kraja sezone voditi trener Antonio Pranjić, a stožeru se pridružila i iskusna trenerica druge ekipe Podravke, Đurđica Zečević. Uoči utakmice za klupske je stranice govorio trener Pranjić.

”U ovim teškim trenucima za cijelu ekipu i klub, dogovorili smo se da moramo biti jaki i nastaviti raditi na onim temeljima koji su dosad postavljeni. Obećali smo jedni drugima da će svaki gol, svaka pobjeda i svih 60 minuta svake utakmice koja slijedi biti posvećeni našem treneru Zlatku Saračeviću. Želimo i moramo biti jaki da nastavimo hrabro koračati prema ostvarenju onih ciljeva o kojima smo zajednički sanjali.” rekao je trener Antonio Pranjić. 

Utakmicu možete pratiti na You Tube kanalu HRS-a putem livestreama s početkom u 17.30 sati.

Podsjetimo, u prošlom je tjednu odgođena utakmica osmine finala hrvatskog ženskog Kupa s Osijekom, a naknadni termin odigravanja tek će se utvrditi. Sljedeći tjedan na rasporedu je još jedno kolo prvenstva i to u gostima s Dugim Selom, a za vikend će se odigravati i prva utakmica, drugog kruga Lige prvakinja s Rostov Donom na domaćem terenu.

Foto: Ivan Brkić