Mlađe kadetkinje Podravke // Foto www.hrs.hrMlađe kadetkinje Podravke uspješno su startale na Završnici Prvenstva Hrvatske što se igra u Umagu. U 1. i 2. kolu pobijedile su svoje konurentice u A grupi: Sisak – Podravka 9:18 (3:9) i Podravka – Zamet 17:13 (11:7). Ostali rezultati A grupe: Senia – Zamet 8:15 (4:9) i Metković – Senia 6:15 (5:9).

Raspored za utorak: 9,00 Sisak – Metković, 10,30 Podravka – Senia, 12,00 Zamet – Sisak, 16,45 Podravka – Metković. U srijedu je Podravka slobodna

1. KOLO // Sisak – Podravka 9:18 (3:9)

Podravka: Sremec, Galinec, Lukša; Međurečan 2, Jagustin, Halavuk, Dedi 1, Đuranek 1, Smolak, Hrupec, Stručić 5, Balaško 2, Perić 2, Megerle 1, Strugar 1, Sever 3. TRENERICA: Đurđica Zečević.

ISisak - Podravka // Foto www.hrs.hrzvještaj www.hrs.hr – Rukometašice Podravke stigle su do uvjerljive pobjede nad Siskom. Sisčanke nisu imale šanse protiv raspoloženih Koprivičanki koje su već na početku pokazale dominaciju. Povele su s 5:1 i nastavile u jakom ritmu do isteka prvog poluvremena. Trenerica Đurđica Zečević tako je već u drugom poluvremenu zamijenila gotovo cijelu postavu i dala svim igračicama priliku. Sisčanke su se trudile, ali obrana Podravke bila je agresivna i brza, pa su teško dolazile u šansu za pogodak.

Podravka je nastavak otvorila sa četiri uzastopna pogotka i time brzo stigla do nedostižnih +10 (13:3). Ema Stručić bila je najbolji strijelac u pobjedničkoj ekipi s pet pogodaka. Kod Siska najbolja je bila Iva Maričević s tri postignuta pogotka.

2. KOLO // Podravka Zamet 17:13 (11:7)

Podravka: Sremec, Galinec, Lukša; Međurečan, Jagustin, Halavuk, Dedi 3, Đuranek 1, Smolak, Hrupec, Stručić 6, Balaško, Perić 3, Megerle 1, Strugar 3, Sever. TRENERICA: Đurđica Zečević.

Podravka - Zamet // Foto www.hrs.hrIzvještaj www.hrs.hr – Nakon početnog izjednačenja prve su se na +2 odvojile rukometašice Zameta kada je Nika Budić zabila za 6:4. No, nakon 7:5 Podravka radi veliku seriju od šest pogodaka i završava poluvrijeme s 11:7. U tu seriju od šest pogodaka po dva su ugradile Ema Stručić, Lara Perić i Lara Strugar. U prvih deset minuta nastavka Koprivničanke su zabile tri pogotka, a Zamet samo jedan i time definitivno osigurale pobjedu u ovom susretu. Ema Stručić ponovo je bila najbolja sa šest pogodaka, a jednako toliko je u dresu Zameta zabila i Karla Šegota.