Hypo Podravka I u drugoj pripremnoj utakmici u Beču Podravka Vegeta nadjačala je Hypo Nö, ovoga puta s devet razlike, 22:31 (13:13). Hypo je vodio cijelo prvo poluvrijeme, a Podravka ga je dostigla i prestigla već u 32. minuti. Hypo se opet kockao igrom bez varatarki i to ga je skupo stajalo, međutim, njihov treneer ne odustaje od takve igre, ne samo s Podravkom.

Hypo PodravkaIstini za volju koprivničke igračice kao da su se malo bolje zagrijale za drugo poluvrijeme, pa je buđenje prošlo jako dobro. Sve su zaslužne, ali Dežić ne liči na nesigurnu i bojažljivu iz prošle sezone. Puca, sigurna je i pogađa. Pivoti dobri, Debelić je iskoristila sve prigode, Nemaškalo bolja nego dan prije, a od ”malih” ”raspištoljila” se Tena Petika sa četiri gola. Ostalo vidite iz glave utakmice, tj. tehničkih podataka.

Hypo Podravka 3HYPO NIEDERÖSTERREICH – PODRAVKA VEGETA 22:31 (13:13)

BEČ MÖDLING – Dvorana BSFZ u Maria Enzersdorfu. Gledatelja: 40. Sutkinje: Juha Foris i Sarah Spittaler (Austrija).

HYPO NIEDERÖSTERREICH: Flöck (3+-), Sanko (3+0), Hajgato (2+0); Dedić 1, Einaisdottir 1, Maguruan 3(1), Krautwaschi, Wess 7(1), Magolth 1, Vijunaite 2, Scharapova 1, Barišić, Krahnigi 1, Berlini 2, Harangozo 1, Kiss 3. TRENER: Martin Matuschkovicz.

PODRAVKA VEGETA: Jukić 1 (7+1), Kapitanović (4+0); Petričević, Turk 2, Dežić 5, Popović, Krsnik 3, Toth 4, Džono 2, Nemaškalo 4(2), Franušić 1, Vidak, T. Petika 4(1), Debelić 5. TRENERICA: Snježana Petika.

SEDMERCI: Hypo Nö 3(2), Podravka Vegeta 3(3).

ISKLJUČENJA: Hypo Nö 4 minute (Wess, Berlini), Podravka Vegeta 6 minuta (Toth 2+2, Nemaškalo 2).

IGRAČICA UTAKMICE: Ivana Dežić (Podravka Vegeta).Hypo Podravka 4Hypo Podravka 5Hypo Podravka 6