Kup Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta izborila je finale Hrvatskoga kupa. U polufinalu na Festivalu rukometa u Umagu danas, u četvrtak, svladala je riječki Zamet sa 17:26 (10:13). Odličnu utakmicu odigrala je Nemaškalo, a prve pratiteljice bile su Kapitanović na golu i Vidak s ”ubojitim” šutevima. Kod Zameta najbolji dojam ostavila je Piršl na golu.

Čestitke za rođendan, Božica Palčić i Antonia JukićPrije utakmice direktorica RK Podravke s.d.d. Božica Palčić čestitala je rođendan Antoniji Jukić, darovavši jo buket cvijeća.

Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašasnskerU prvom poluvremenu u početku bilo je li-la. Zamet se držao zahvaljujući golmanici Piršl, pa je čak i vodio s dva gola razlike, ali u drugom dijelu Podravka Vegeta odigrala je ipak solidnije i Zamet se više nije mogao približiti, a pred kraj se i predao. U tom razdoblju Vidak je parala mrežu, a Nemaškalo je izvela nešto nesvojstveno krilu: zabila je gol s pozicije lijevog vanjskog s 10 metara iskosa! Eto, osim sedmerca i deveterca Katja je na ovoj utakmici instalirala novi izraz sportski izraz. Deseterac u rukometu, da se našalimo.

Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašasnskerU sastavu Podravke Vegete bila je i Dragica Džono. Nije ulazila u igru, jer oporavak joj traje još mjesec dana.

Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašasnskerPobjednice imaju u petak dan odmora, a u nedjelju u finalu igraju s pobjednikom susreta Trešnjevka – Dugo Selo 55. To polufinale igra se večeras od 19 sati. Poraženi u petak u 15 sati igrat će sa Zametom za 3. mjesto.

Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-MašasnskerPOLUFINALNA UTAKMICA HRVATSKOGA KUPA ZA ŽENE

ZAMET – PODRAVKA VEGETA 17:26 (10:13)

UMAG – Sporska dvorana Osnovne škole Marija i Lina. Gledatelja: 150. Suci: Davor Lončar i Zvonimiri Lončar (obojica iz Varaždina). Nadzornik HRS-a: Vladimir Sokol (Topličice).

ZAMET: Lopac-Škrinjar (-), Piršl (13+0); Paurević, Plahinek 1(1), Jerčinović 3, Miočinović 2, Tabar 2, Milosavljević 3, Toto 1, Brkljača, Jelenović 2, Bukvić 2, Jurčić, Visković, Kalčić 1, Dobrić. TRENERICA: Adrijana Prosenjak.

PODRAVKA VEGETA: Jukić (-), Kapitanović (13+0), Hajduk (-); Zadravec 4(1), Dežić 1(1), Karlovčan, Krsnik 2, Milošević 2, Džono, Nemaškalo 8, I. Mrđen, Vidak 7, Pavlović 1, Gugić, Debelić 1. TRENER: Goran Mrđen.

SEDMERCI: Zamet 2(1), Podravka Vegeta 4(2).

ISKLJUČENJA: Zamet 0, Podravka Vegeta 8 minuta (Vidak 2+2, Nemaškalo).

IGRAČICA UTAKMICE: Ekatarina Nemaškalo (Podravka Vegeta).Zamet - Podravka Vegeta // Foto Ivo Čičin-Mašasnsker