Podravka Vegeta bez Regionalne ligeOdlukom Nadzornog odbora, Podravka Vegeta u sezoni 2017/18. neće nastupiti u WHRL, Regionalnoj ligi. Nije službeno rečeno, ali datumi odigravanja turnira nisu spojivi s datumima obaveza u domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Tako bi, primjerice, Podravka Vegeta dan nakon kvalifikacija za Ligu prvakinja u Norveškoj trebala putovati u Podgoricu na prvi turnir WRHL-a, a jedno se kolo odigrava u vrijeme Dana rukometa, tj. završnice kupa u Umagu. Podravka Vegeta u Regionalnoj ligi trebala je biti u društvu Vardara, Krim Mercatora i Budućnosti.

Zdravstveno stanje ekipe nije najbolje. Na naš upit o situaciji u ponedjeljak 28. kolovoza klupska direktorica Božica Palčić je odgovorila:

– Ivana Kapitanović ima ozljedu koljena u ponedjeljak je bio predviđen pregled kod ortopeda. U dogovoru s našom medicinskom službom vidjet će se daljnji koraci vezano uz njezinu ozljedu.

Dora Krsnik ima staru ozljedu skočnog zgloba, također je bila kod ortopeda na pregledu. Nakon toga bolje ćemo znati situaciju.

Ohrabrujuće su vijesti o preostale dvije igračice:

– Lara Pavlović imala je ozljedu koljena, sposobna je za normalni trening, a Ivana Dežić dobila je udarac u glavu uz podljev lijevog oka, ali za dan do dva počinje s normalnim treningom.

Od ostalih klupskih vijesti ističemo da će Podravka 2 Lino 2. rujna gostovati na turniru u Mađarskoj, u Csurgu.