Dragica Džono zabija gol // Foto Ivo Čičin-MašanskerMalo ruku, ali dosta pljeska na utakmici 4. kola 1. HRL za žene u kojoj je večeras u Koprivnici Podravka Vegeta pobijedila Dugo Selo 55 s 35:22 (21:7). Trenerica Snježana Petika ne odustaje od taktike u kojoj prvih 30 minuta igra prvi sastav, a drugih 30 mlađe igračice. Upravo taj prvi sastav izmamio je mnogo pljeska , jer je bilo zaista lijepih akcija.

Nema prolaza // Foto Ivo Čičin-MašanskerDobra igra počiva na dobroj obrani iz kojih idu brzi napadi, a tu su Koprivničanke nadmoćne i jačim ekipama nego što je to solidno Dugo Selo 55. Na vratima je domonirala i imponirala Ivana Kapitanović, a osobito je bila zapažena suradnja vanjskih i kružne napadačice, pa je za 7:2 Ana Toth prekrasno proigrala Anu Debelić. Do 15. minute tri Ane – Debelić, Turk i Toth – dale su 10 golova (uz rezultat 12:2) i pred kraj poluvremena Turk je zabila još jedan. Dakle: tri Ane – 11 golova.

Pobjegla Katja Nemaškalo // Foto Ivo Čičin-MašanskerDugo Selo je došlo k sebi u drugom dijelu, kada je zaigrala druga postava Koprivničanki. Nije se ganjao rezultat, ali se ganjala lopta po terenu. Igralo se skoro bez obrane, ali brzo i brzopleto, uz veliku želju. Zbog toga je bilo puno grešaka, uz primjetan nedostatak igre preko desne strane napada. No, brzina je u napadu donosila i atrakcije, ”male” se nisu štedjele, pa je na kraju sve bilo i više nego zadovoljavajuće.

Andrea Božić i Ana Debelić  // Foto Ivo Čičin-MašanskerVečeras je odigrana i utakmice Koka – Zrinski, sudar ekipa dvaju eks izbornika. Goran Mrđen bio je uspješniji od Vladimira Canjuge i Zrinski je pobijedio u Varaždinu s 28:27. Prije dva dana odigrana je i utakmica Umag – Bjelovar. Pobjeda Istrijanki 25:22.

U idućem kolu u Zagrebu se igra derbi Lokomotiva – Podravka Vegeta. Koprivničanke odlaze u Zagreb s određenom prednošću, jer je Lokomotiva izgubila utakmicu s Kokom i kaska za Podravkom Vegetom i Zametom.

Kapi ne pušta kroz noge // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA 4. KOLA 1. HRL ZA ŽENE

PODRAVKA VEGETA – DUGO SELO 55 35:22 (21:7)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 130. Suci: Dalibor Feletar (Bjelovar) i Igor Rendulić (Kutina). Nadzornik HRS-a: Damir Sarajlić (Velika Gorica).

PODRAVKA VEGETA: Kapitanović (11+1), Ećimović (9+0); Turk 3, Dežić 1, Karlovčan 4, Popović 2, Toth 3, Džono 3, Nemaškalo 4, Mrđen 2, Franušić 1, Vidak 2, Pavlović 1, T. Petika 4(1), Debelić 5. TRENERICA: Snježana Petika.

DUGO SELO 55: Budić (10+0), Šebalj (-); Ljubić, Čamber 4, Slišković, Pavković, Bebek 5(3), Marijančić 1, Galić 4, Svetec, Franjić, Rokavec 6, Prevendar 2, Božić. TRENER: Nenad Plašić.

SEDMERCI: Podravka Vegeta 1(1), Dugo Selo 55 5(3).

ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 8 minuta (Džono 2+2, Karlovčan, Franušić), Dugo Selo 55 2 minute (Prevendar).

IGRAČICA UTAKMICE: Ana Debelić (Podravka Vegeta).

Kapi priča, Magdalena i trener Goran slušaju // Foto Ivo Čičin-Mašansker