U prostorijama Rukometnog kluba Podravka pripremili smo malo blagdansko iznenađenje za našeg vjernog navijača Žarka Dombaja koji više od 30 godina predano i vjerno navija za Rukometni klub Podravku. Vodi i facebook stranicu koja okuplja i ostale ljubitelje kluba. Žarko je svojom dobrotom već odavno postao dio rukometne obitelji RK Podravke, a današnji ga je posjet klubu i fotografiranje s curama dirnuo do suza. Uz smijeh i radost djevojke su mu se zahvalile zato što vjerno prati klub, a često svojim komentarima koji su uvijek poticajni i afirmirajući, pokazuje koliko je njegova ljubav prema klubu velika.

Ja ću vam samo reći hvala, hvala i još jednom hvala. Jako ste me dirnuli i sretan sam zbog ovoga. Ne znam čime sam to zaslužio, ali sigurno će mi ostati u velikom sjećanju – rekao je Žarko i obećao kako će i dalje vjerno pratiti klub.

Dočekale su ga Korina Karlovčan, Elena Popović i Antonia Tucaković te ga razveselile znakom pažnje i potpisanom loptom koja će mu zasigurno biti lijepa uspomena s ovog malog blagdanskog druženja.

Fotografiranju su se pridružile i Lea Franušić te Iryna Stelmakh, a nama je da smo imali prilike ugostiti našeg vjernog navijača i vjerujemo kako ćemo u budućnosti imati još više mogućnosti za druženje s našim navijačima s obzirom na organičenja zbog pandemije.

Foto: Romana Mihalec