Zajednička slika 2002. i 2004. godištaTRENERI SURADNICI // Izvješće Đurđice Zečević

Današnji nastavak Božićnog turnira 2017. za djevojčice 2004/05 godišta, što se igrao u Sesvetama, donio nam je manje radosti nego prvi dan. U petak smo utakmice u grupi završili s dvije pobjede i jednim porazom te kao drugi u A grupi otvorili današnji dan utakmicom s ekipom Dubice, kao trećeplasiranom ekipom iz B grupe. Glatkom pobjedom sa 7 golova razlike plasirali smo se u polu finale i tu počinje naš hod po mukama.

Zagrebačka Lokomotiva dobila nas je s dva gola razlike i uskratila nam zadovoljstvo igranja u finalu. Pobjeda im je pripala zasluženo, jer su moje cure opet imale svoje žute minute. Blijeda, beskrvna igra, s nizom početničkih grešaka nije mogla niti donijeti bolji rezultat. U tome su prednjačile naročito vanjske igračice od kojih ovisi igra cijele ekipe.

Božićni turnir SesveteNetom nakon poraza igrali smo, u borbi za 3. mjesto, s izrazito motiviranom ekipom domaćina i nakon skandaloznog početka (1:5) uspjeli doći do potpuno neizvjesne završnica u kojoj smo ostali kraći za jedan gol. Moram pohvaliti cure s klupe, koje su vrlo korektno odigrale gotovo cijelo drugo poluvrijeme.

Istina je da su među četiri polufinalista bile zaista najkvalitetnije ekipe i samo su nijanse odlučivale pobjednike.

Turnir je osvojila ekipa Rugvice svladavši u finalu Lokomotivu.

Rezultati Podravke

Podravka – Krim Mercator 16:13

Podravka -Trešnjevka 19:9

Rugvica – Podravka 21:18

Četvrtfinale

Podravka – Dubica 19:12

Polufinale

Lokomotiva Zagreb – Podravka 16:14

Za 3. mjesto

Sesvete – Podravka 14:13

Na kraju godine, svim svojim igračicama, njihovim roditeljima, rukovodstvu našeg kluba kao i kolegama trenerima, želim sretne Božićne blagdane te uspješnu i veselu Novu Godinu.