IMG 20181222 WA0002 1600x1200

Na već tradicionalnom 19. Međunarodnom božićnom turniru u Sesvetama učestvovale su i Podravkine kadetkinje, igračice rođene 2002/2003. godine. U razigravanju po grupama protivnice su im bile ekipa Sesveta, Hypo i Samobor, a ovo su rezultati:

Podravka – Sesvete 16:20

Hypo – Podravka 22:19

Podravka – Samobor 29:21

Prvog dana turnira dosta dobro smo se nosili s favoritima ovoga turnira no ipak smo upisali dva poraza. U zadnjoj utakmici dana protiv ekipe Samobora slavili smo uvjerljivom pobjedom u zaista lijepo odigranoj utakmicipriopćila nam je trenerica Petika. 

Kao trećeplasirana ekipa u grupi drugoga dana naše su cure imale još dvije teške utakmice i to protiv Tvina i Samobora, a ovo su rezultati.

Podravka – Tvin 15:23

Samobor – Podravka 25:17

Nažalost drugog dana turnira platili smo danak umoru i činjenici da smo imali jako mali broj igračica koje smo mogli rotirati. Bili smo prisiljeni sve utakmice odigrati sa istom postavom. Tu moram dodati i raspored odigravanja utakmica koji nam nije baš išao na ruku i nismo imali baš puno vremena za oporavak i sanrekla je Petika. 

Turnir su kadetkinje završile na posljednjem 8.mjestu sa samo jednom pobijeđenom utakmicom.

To nas ne smije obeshrabriti, trebamo dignuti glavu gore i nastaviti marljivo trenirati, a rezultat će već doći – rekla je trenerica Snježana Petika te za kraj uputila čestitku.

Iskoristila bih priliku i u ime Podravke 2 Lino kao i u moje osobno ime zaželjela bih čestit i blagoslovljen Božić i uspješnu novu 2019. godinu svim našim igračicama, djelatnicima kluba, njihovim obiteljima, našim navijačima i simpatizerima kao i svim građanima Koprivnice i Hrvatske uz lijepe želje zaključila je svoj izvještaj trenerica Snježana Petika. 

I ekipa Podravke 4 godište 2006. i mlađe natjecala se na ovom turniru gdje su osvojile 6. mjesto u svojoj kategoriji no trener Nenad Smiljanec siguran je kako je to moglo biti i puno bolje. 

IMG 20181219 203757 1600x1200

Prvi dan u grupnoj fazi ostvarili smo dvije pobjede i to protiv Krima i Samobora dok smo protiv Sesveta odigrali jako loše u napadu i imali puno promašaja. Sa Sesvetama i Samoborom smo zatvorili krug u kojem smo imali najslabiju gol razliku što nam je za mrvicu otelo plasman u polufinale. Drugi dan igrali smo protiv Budućnosti. a moje su djevojčice odigrale motivirano i ostvarile pobjedu. U preostaloj utakmici za 5. mjesto protiv Krima otvorili smo odlično no sredinom drugog dijela stala je realizacija i za mrvicu nam je ponovno izmakao plasman na 5. mjesto te smo turnir završili kao 6. – priopćio je trener Nenad Smiljanec i najavio da će u nastavku sezone kroz treninge više pažnje posvetiti nedostacima koje je primijetio kroz igru na ovom turniru. 

Rezultati: 

PODRAVKA- KRIM 20:16

SAMOBOR-PODRAVKA 15:16

SESVETE-PODRAVKA 15:7

PODRAVKA – BUDUĆNOST 14:12

PODRAVKA-KRIM 11:15