Drudi dan Memorijalnog turnira Josip Samaržija-Bepo snage su odmjerili ŽRK Budućnost Bemax i RK Krim Mercator.Krim je imao veliku priliku da pobijedi ovu utakmicu u kojoj su ekipe na kraju podijelile bodove s rezultatom 29:29. Vodila je slovenska ekipa, 6 pogodaka u prvom dijelu, ali trenerica Popović intervenirala je i pozvala minutu odmora što je bilo dovoljno da se njezina ekipa malo trgne i u 18. minuti dođe do prvog izjednačenja 9:9. U nastavku prvog dijela ipak su se ponovno uzdigle odabranice Dragana Adžića i na poluvrijeme otišle s +3 pogotka prednosti i rezultatom 13:16.
U drugih 30 minuta gledali smo zanimljivu utakmicu kakva priliči ekipama koje su već standardne u Ligi prvakinja, borba se takoreći vodila gol za gol te su ekipe na kraju podijelile bodove uz rezultat 29:29.
Najviše je u redovima Budućnosti zabila Carodoso koja je šest puta zatresla mrežu protivnica, a u redovima Krim Mercatora, Mavsar je bila besprijekorna s 11 pogodaka.
Nakon utakmice, ekipi Budućnosti je direktorica RK Podravka s.d.d. Vlatka Mihoci uz pratnju maskote Lino uručila paket glavnog sponzora Podravke kojim smo im se zahvalili što su sada već tradicionalni gosti na našem turniru, a današnja je utakmica za njih bila posljednja na ovogodišnjem turniru te će poredak znati tek sutra, posljednjeg dana kada će snage odmjeriti Krim Mercator i Rukometni klub Podravka Vegeta.
Izjave su nakon utakmice dali i trenerica Bojana Popović i trener Dragan Adžić.
Bojana Popović//foto:Romana Mihalec
Mi s Krimom igramo već godinama, imamo odličnu suradnju i često treniramo zajedno te uvijek izazovemo jedni druge da damo svoj maksimum. Kad pogledam jučerašnju utakmicu gdje djevojke nisu bile u borbenom modu jer je i put i vrućina učinila svoje mogu biti zadovoljna s današnjom utakmicom kada su djevojke opravdale sve što su trebale. Bilo je zadovoljstvo opet biti tu, svake godine se radujemo doći u Koprivnicu i uživati s vama ovdje – rekla je trenerica Bojana Popović. 
Ja s velikim zadovoljstvom dolazim na ovaj memorijal, jako cijenim Podravku kao klub i imamo lijepo gostoprimstvo u Koprivnici. Drago mi je da to traje i da je Podravka na pravom putu kao klub i to me uvijek radovalo. Što se tiče meča s Budućnosti, nama je to uvijek jako korisno i treba nam Budućnost koja je na svom maksimum i koja izvlači iz nas te pokazuje na čemu još moramo poraditi u narednom razdoblju. Bila je ovo sjajna utakmica u teškim uvjetima s obzirom na temperaturu – rekao je trener Dragan Adžić.
Foto: Romana Mihalec