Pred rukometašicama Podravka Vegete reprezentativne su obaveze. U EHF-ovom kalendaru trenutno traje National team week, odnosno reprezentativni tjedan.

U hrvatsku seniorsku reprezentaciju otišle su Korina Karlovčan, Nikolina Zadravec, Selena Milošević, Dejana Milosavljević, Lea Franušić i Magdalena Ećimović. Ženska rukometna reprezentacija okupila se jučer te je krenula u Poreč gdje će biti sve do subote 3. listopada. Dodajmo da je u stožeru reprezentacije i Snježana Petika u ulozi pomoćne trenerice, dok je naša Ljerka Vresk tehnički menadžer reprezentacije.

Naša krilna igračica Dijana Mugoša otišla je u reprezentaciju Crne Gore, Yuliya Dumanska ima obaveze sa svojom reprezentacijom Rumunjske, dok je Aneja Beganović pozvana u reprezentaciju Slovenije.

Kamp u Poreču imat će i hrvatska juniorska ženska rukometna reprezentacija u koju je pozvana naša pivotkinja Elena Popović. Hrvatska kadetska ženska reprezentacija okupila se u Ivanić-Gradu gdje će biti do nedjelje. Radi se o kontrolnom okupljanju, a iz redova RK Podravka Vegete pozvane su Margarita Škarić, Bruna Zrnić, Hannah Vuljak i Ana Buljan.

U vikendu koji je pred nama RK Podravka Vegeta neće igrati službene utakmice, a prva sljedeća na rasporedu je ona u DELO EHF Ligi prvakinja koja se igra 11. listopada u 17 sati u Rumunjskoj. Protivnik je Ramnicu Valcea. Što se tiče nacionalnog prvenstva, tu je na redu najveći hrvatski derbi protiv Lokomotive, a klubovi će dogovoriti termin odigravanja koji bi mogao biti i prije gostovanja u Rumunjskoj. O točnom datumu obavijestit ćemo vas naknadno.