Danas su u Hotelu Kalnik proglašene najbolje sportašice, sportaši, sportske ekipe te sportski djelatnici za proteklu 2021. godinu. Ovu svečanost tradicionalno organizira Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije, kojom se prigodnim plaketama nagrađuju najuspješnije sportašice i sportaši koji su svojim rezultatima uvelike doprinijeli promociji naše županije.

Svečanosti su tako ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek. U ime grada Križevaca svečanosti je nazočio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško, dok je ispred Zajednice športskih udruga Križevci nazočio glavni tajnik Draženko Kovačić.

Rukometni klub Podravka ove je godine imao nominacije u četiri kategorije, dvije ekipne i dvije pojedinačne. Dejana Milosavljević bila je nominirana za najuspješniju sportašicu županije, a Lana Strugar za najuspješniju perspektivnu sportašicu naše županije i u ovim su kategorijama dobile plakete kao nominirane. U kategoriji najuspješnije ženske perspektivne ekipe nagrada je ponovno pripala kadetkinjama RK Podravke U-16 koje su trostruke državne prvakinje dok je nagrada za najbolju žensku seniorsku ekipu pripala prvoj ekipi RK Podravka Vegete. Nagrade su preuzele Dejana Milosavljević i Lana Strugar.

Čestitamo svim nominiranim te dobitnicima priznanja, a svi ste vi dokaz da se rad i trud isplati te će ovakva okupljanja uvijek biti poticaj za daljnji rast i razvoj ne samo onima koji su već nešto postigli u sportu nego onima kojima će sport tek postati put kojim žele krenuti i koji je uvijek dobar odabir.

Foto:Karlo Sigetić//kckžž