Lijevo krilo Podravka Vegete Dijana Mugoša produžila je suradnju s RK Podravkom. Dijana je danas u prostorijama RK Podravke potpisala novi dvogodišnji ugovor.

Dijana je prilikom potpisivanja izjavila:

Drago mi je što smo ja i Klub našli zajednički jezik te sam vesela što ostajem u Koprivnici. Moja želja je da imam kontinuitet igara za jedan klub, a smatram da mi je Podravka pun pogodak za to. Uvjeti za igru i treniranje su vrhunski te se nadam da ćemo do kraja ove sezone postići velike uspjehe, a s dobrim igrama nastaviti i u nadolazećim sezonama. Također Podravka Vegeta mi omogućava igranje europskih natjecanja što mi je vrlo bitno.

Dijana je istaknula i da se u Koprivnici osjeća dobro, zadovoljna je atmosferom u ekipi, a za trenera Saračevića ima samo riječi hvale.
Osim što igra u Koprivnici, Dijana je reprezentativka Crne Gore s kojom je nastupila na Svjetskom prvenstvu u Japanu. Mugoša je u Koprivnicu stigla na početku ove sezone te se na lijevom krilu pridružila Korini Karlovčan. Prije dolaska u Podravku igrala je u Slovačkoj za ekipu Iuventa Mihalovce s kojom je osvojila Kup i prvenstvo.