Svitlana Pasičnik i Božica PalčićPodravkina vanjska igračica, rukometašica Svitlana Pasičnik, od 1. srpnja počinje treninge u novoj ekipi, u Zvezdi iz Zvenigoroda u Rusiji. Ugovor s ruskim klubom trebala bi potpisati u ponedjeljak u Zagrebu. Trener Neven Hrupec oslobodio je Pasičnik obaveza u klubu u lipnju i tako joj je omogućeno da ode na odmor u domovinu, k obitelji u Ukrajinu.

Kako Cvita, Svitlana Pasičnik, neće biti na predviđenoj oproštajnoj večeri 14. lipnja, to joj je prije odlaska u Ukrajinu direktorica RK Podavke Božica Palčić u klupskom salonu predala cvijeće i dar.

Puse na rastankuBožica Palčić oprostila se od Cvite biranim riječima, ostaju samo dobra sjećanja, a, uostalom, i Cvita i Boška igrale su zajedno u istom sastavu i osjećaji su podjednaki.

Pasičnik, dakle, ne prekida karijeru, odlazi sa Zdravkom Zovkom, Vladom Šolom i Matom Matijevićem u Rusiju, a nakon godine dana vratit će se u Koprivnicu gdje namjerava ostati. Uostalom, već ranije je kupila stan u gradu u kojem je lijepo živjeti, njene su riječi.

Www.rk-podravka.hr priprema seriju razgovora, kojima će se oprostiti od igračica prve ekipe koje odlaze, a zatim slijede razgovori s trenerima, fizioterapeutima, direktoricom i ostalima, čime će se zaokružiti protekla natjecateljska sezona.