Dalmatinka - Podravka Vegeta, s utakmice na jesen igrane u PločamaU petak 20. siječnja u 19,30 sati u dvorni Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici igrat će se utakmica osmine finala Hrvatskoga kupa između Dalmatinke i Podravke Vegete. Dalmatinka će biti domaćin u Koprivnici.

Utakmicu će suditi varaždinski suci Miljenko Medved i Matko Murić, a nadzornik HRS-a je Vladimir Peković, također iz Varaždina.

Ostali parovi kupa 21. i 22. siječnja

Zrinski – Split 2010

Osijek – Sesvete Agroproteinka

Zamet – Umag

Pitomača – Koka

Murvica – Lokomotiva

Multinorm Cerna – Dugo Selo 55

Marina Kaštela – Trešnjevka

U SUBOTU U 16 SATI S DALMATINKOM PRVENSTVENA UTAKMICA

Podravka Vegeta i Dalmatinka iz Ploča odigrat će unaprijed utakmicu 17. kola 1. HRL za žene. Kako je Dalmatinka pristala na zamjenu domaćinstva u kupu, logično je da se smanje troškovi, pa će se u dva dana odigrati dvije službene utakmice. Naime, prvenstvena utakmica igrat će se u subotu 21. siječnja u dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici s početkom u 16 sati.

Za utakmicu su određeni suci Dalibor Feletar iz Bjelovara i Igor Rendulić iz Kutine. Nadzornik HRS-a je Predrag Krstanović iz Kutine.

KADETKINJE U GAREŠNICI NA PRVOJ OVOGODIŠNJOJ PROBI

RK Garešnica u nedjelju 22. siječnja domaćin je 4. kruga natjecanja u 1. HKRL (kadetkinje). Turnir će se igrati u dvorani Osnovne škole (stara dvorana). Podravkine kadetkinje nastupaju u konkurenciji (trenerica Snježana Petika) i van konkurencije (trener Filip Turk).

Raspored utakmica i satnica

11,00 Podravka 1 – TVIN Virovitica

12,15 Podravka 2 – Garešnica

13,30 Garešnica – Podravka 1

14,15 TVIN Trgocentar – Podravka 2