Prije treninga u petak // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegeta udomaćila se u Francuskoj, ovoga puta na rubu Pariza (četiri stanice podzemne željeznice od Eifellovog tornja), nakon dolaska već u 15,30 uslijedio je trening u gimnazijskoj dvorani skromnih kapaciteta i izgleda, imenom Paul Souriau u mjestu Boullogne Billancourt 10 minuta od hotela u Issy les Moulineaux, gdje je smještena koprivnička ekspedicija.

Trening je protekao u punom angažmanu, a sve napore izdržala je i Selena Milošević.

– Ona će sigurno biti u zapisniku, a vjerojatno će i igrati. Skočni zglob još je lagano otečen, ali će se tokom večeri i sutra oblozima i bandažiranjem pokušati dovesti u normalno stanje. No, to će se znati tek sutra – rekao je fizioterapeut Bojan Savić.

Dvorana je mala i sa strahovitom jekom. Objektivno; tri-četiri glasna navijača plus jedna truba, mogu napraviti paklenu galamu i atmosferu. Kapacitet te školske dvorane ja mali, po 300 mjesta na ugrađenim klupama sa svake strane.

U subotu oko podneva zakazan je još jedan trening u Issyu, a utakmica je u 20,30 sati.

U petak navečer održan je službeni sastanak, pa su objavljeni sastavi i službene osobe.

Dvorana u kojoj će se igrati // Foto Ivo Čičin-MašanskerUTAKMICA 1/8 FINALA EHF KUPA POBJEDNICA KUPOVA

ISSY PARIS HAND – PODRAVKA VEGETA

BOULLOGNE BILLANCOURT – Dvorana Paul Souriau. Kapacitet dvorane: 600 gledatelja. Sutkinje: Maike Schilha i Tanja Schilha (obje Njemačka). EHF delegat: Marco Krespidi (Italija).

ISSY PARIS HAND: Garba, Attingre; Lassource, S. Oftedal, Sercien Ugolin, Camara, Zalewska, H. Oftedal, Niakate, Wibe, Fehri, Bossavy. TRENER: Pablo Morel.

PODRAVKA VEGETA: Jukić, Kapitanović, Milenković; Nikšić, Dežić, Karlovčan, S. Šenvald, Krsnik, Milošević, Džono, Nemaškalo. I. Mrđen, Papac, Dragišić, Vidak, Franković. TRENER: Goran Mrđen.

Napomena: Nekoliko sati naša internetska stranica nije bila dostupna. Ne znamo razlog, ali se ispirčavamo zbog tog prekida u komunikaciji.Katja-Sara-Lana na treningu // Foto Ivo Čičin-Mašansker