Vjernost Rukometnom klubu Podravka je produžila i Nikolina Zadravec, desno krilo koje će i sljedeće dvije sezone ponosno nositi dres najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba. Nikolina je u svojoj profesionalnoj rukometnoj karijeri s Podravka Vegetom dosad osvojila tri prvenstvena naslova i četiri naslova u Kupu. U prošloj je sezoni s ovom ekipom osigurala i nastup u grupnoj fazi Europske lige te osvojila hrvatski Kup za žene.

Svojim iskustvom koje je stekla u europskim klupskim natjecanjima, ali i svojim nastupima za hrvatsku žensku seniorsku rukometnu reprezentaciju, Nikolina itekako doprinosi rezultatima ekipe koji su u ovoj sezoni premašili sva očekivanja. U prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, podravkašice su sedam bodova ispred aktualnih hrvatskih prvakinja, Lokomotive Zagreb i na dobrom putu da vrate prvenstveni naslov u Koprivnicu. U Europskoj su ligi s tri pobjede i jednim remijem te ukupno sedam osvojenih bodova u grupnoj fazi, izborile četvrtfinale koje će sredinom ožujka igrati s rumunjskom Brailom. Nikolina je već dugi niz godina vjerna klubu i iskazuje veliko zadovoljstvo zbog nastavka suradnje. 

Sretna sam i zadovoljna što smo nastavili suradnju i što ostajem u Rukometnom klubu Podravka. Dugi niz godina sam ovdje i zahvaljujem se klubu na povjerenju. U narednim sezonama ćemo naravno ići za ostvarenjem domaćih ciljeva u Kupu i Prvenstvu, a vjerujem da smo već u ovom trenutku napravile pozitivan rezultat u Europi i želja je da ostanemo na tom putu – rekla je Nikolina Zadravec. 

Nikolini želimo puno uspjeha i divnih sportskih trenutaka u narednim sezonama.