U novoj sezoni redovi Podravka Vegete imat će izmjenu i na lijevoj krilnoj poziciji. Uz Korinu Karlovčan na toj će se poziciji uskoro naći mlada i talentirana Dijana Mugoša.

Dijana je rođena u Podgorici 22. listopada 1995. i visoka je 175 cm.

Pionirska, kadetska i juniorska reprezentativka Crne Gore je 2013. godine na Mediteranskim igrama u Turskoj bila priključena i seniorskom reprezentativnom timu.

Mugoša je svoju karijeru krenula brusiti kroz Školu rukometa Budućnosti te je nastupala i za crnogorske ekipe Biseri Pljevlja, Danilovgrad te Levaleu iz Nikšića.

Iz Crne Gore odlazi u Tursku gdje nastupa za ekipu GSK Ardesen u sezoni 2017/2018. s kojom igra Challenge Cup.

Crnogorska rukometašica je u prošloj sezoni igrala u redovima slovačkog prvoligaša Iuventa Mihalovce s kojim je osvojila Češko-slovačku ligu tzv. Mol ligu i slovački Kup. S ovom je ekipom igrala i EHF Kup. Sa svojih 82 pogotka u toj ligi smjestila se među najbolje strijelce sezone.

Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku. Smatram da sam došla u pravi klub u pravo vrijeme. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja trenera. Na meni je da radim što bolje i očekujem puno uspjeha s Podravkom – rekla nam je za klupske stranice simpatična i borbena Dijana.