Djevojčice U11 nastavile su s utakmicama Međužupanijske lige koje su odlična uvertira i priprema za ovogodišnju Završnicu Prvenstva Hrvatske gdje će ove djevojčice zasigurno izboriti mjesto. U Koprivnicu je stigla zagrebačka Lokomotiva, a protiv puno iskusnijih djevojčica naše su djevojčice upisale jednu pobjedu. U ostalim je utakmicama pobjeda pripala Lokomotivi iako je utakmica između Podravke 1 i Lokomotive 1 ipak imala sve elemente zanimljivosti koje donose rukometne utakmice.

Sami rezultati utakmica govore da smo se namjerili na protivnika kojem nismo mogli parirati. Izvrsno selekcionirana generacija Lokomotive. To i ne čudi s obzirom na njihov bazni potencijal, podijeljena je u dvije gotovo podjednake ekipe. U gotovo svim odigranim utakmicama bili su bolja ekipa. Za Izdvojiti je možda samo utakmicu Podravke 1 i Lokomotive 1 u kojoj se naša ekipe do pred sam kraj vrlo dobro nosila da bi tek u zadnjih pet minuta rezultatska prednost otišla na stranu gostujuće ekipe – rekla je trenerica Đurđica Zečević. 

Treba napomenuti da  dogovorom struke, ovu ligu ne igra Iva Kljajić što je također utjecalo na rezultat. Od ostalih igračica, golovima se istaknula Lucija Šomoci uz solidnu pratnju Rašić, Varge i Maksimović, a na golu je bila izvrsna Athina Dimić Arambašić.

Sastav Podravka 1: Lončar, Rašić 6, Šomoci 20, Varga 5 , Gložinić, Kolar, Maksimović 6, Dimić Arambašić, Kodrić, Lončarić, Štefanec, Polančec

Podravka 2 : Cvetanović 1, Kuzmić, Bebek, Behin 2, Radanović 2, Potroško , Jembrek ,Držaić, Žufika, Trešćin, Posavec, Kolarek, Kertez, Šisl.

Rezultati: Podravka 1 – Lokomotiva 2    21:17

Podravka 1 –  Lokomotiva 1     16:21

Podravka 2 –  Lokomotiva 1     1:38

Podravka 2  –  Lokomotiva 2     4:19