Djevojčice 2000. godište i mlađe // Najnovija službena fotografijaTRENERI SURADNICI: Piše Đurđica Zečević

U nedjelju je odigran 3. krug 1. HRLD, djevojčice 2000/2001. godište, u kojem je Podravka 4  u Đakovu imala za suparnike ekipe ŽRK Garešnicu i domaćina ŽRK Pan Đakovo. Ostvarene su dvije pobjede.

U prvoj utakmici pobijeđena je ekipa iz Đakova s visokim  rezultatom 25:8 (11:3), što govori o našoj dominaciji tijekom cijele utakmice. Tena Petika bila je nerješiva zagonetka za suparnice, a  sve ostale igračice dobro su je pratile.
Druga utakmica, protiv ŽRK Garešnica, bila je znatno zahtjevnija, jer je i suparnik bila vrlo kvalitetna ekipa. Prvo poluvrijeme, nakon izjednačene igre, izgubile smo s golom razlike, prvenstveno zbog loše igre u obrani gdje su nam protivnice stalno prolazile na istu šablonu.

U nastavku utakmice ispravili smo uočene pogreške, izjednačili i poveli sa 1-2 gola razlike. Kako se bližio kraj povećavali smo vodstvo i pobijedili s 24:18 (10:11).
U obje utakmice igrom i golovima posebno se istakla Tena Petika, a vro dobre bile su Lucija Jandrašić, Tajana Bačić i Lana Brkić, a kod svi ostalih djevojčica uočila sam napredak u igri, ali i ponavljanje nekih grešaka koje ćemo u daljnjem radu ispravljati.
U obje utakmice nastupile su slijedeće igračice (zbroj golova je iz obje utakmice): Bačić, Petika 23, Galinec 2, Popović 2, Sikavica 1, Dombaj 1, Kodrić, Brkić 4, Benić, Jandrašić 8, Jurić 3, Petričević, Šestak 4, Borac, Presek , Bogdan.
Rezultati ostalih utakmica 3. kruga i tablica Lige biti će objavljeni u Glasniku HRS-a.

Trenerica Đurđica Zečević