Podravka 4 stoje: Smolak, Hrupec, Dedi, Međurečan, trenerica Zečević, Posavec, Jaguštin, Halavuk, Švenda, Đuranek; kleče: Žganjar, Sever, Galinec, Besedić, Sremec, Strugar, Borščak-Matić // Foto RK PodravkaTRENERI SURADNICI // Piše Đurđica Zečević

Danas, u subotu prije podne, u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici, u sklopu pretposljednjeg, devetog, kruga Rukometne lige Regije sjever, Podravka 4, odnosno djevojčice rođene 2004. i 2005. godine,ugostile su dva najozbiljnija protivnika, koji im konkuriraju za vrh tablice. Iako možda postignuti rezultati sugeriraju drugačije, radilo se o protivnicima koji su do sada imali najmanje izgubljenih utakmica: KTC bez, a Zrinski samo s dva poraza, tako da smo s puno razloga utakmicama pristupili s velikom ozbiljnošću.

S današnjih utakmica: Klara Švenda u skoku // Foto RK PodravkaMotiv je bio tim veći što su nam pobjede osigurale jedno od prva dva mjesta i sigurni plasman na Završnicu prvenstva Hrvatske. Rezultati: Podravka – KTC 16:10 (5:6) i Podravka – Zrinski 15:5 (9:4).

Dogovoreno smo gotovo u cijelosti sproveli u djelo, tako da i dobar rezultat nije izostao. Ali da ne bude uspavanosti, sigurna sam da djevojke mogu (a već i jesu) pružiti još bolje igre, pa preostalo vrijeme do Završnice PH koristit ćemo za ispravljanje grešaka što nam se događaju. Dakle, bravo cure, pobijedile ste jake suparnike i neka vam to bude poticaj i motiv za još bolji rad.

Ekipa je nastupila u sastavu (golovi iz oba susreta): Smolak 3 (2+1), Jagustin 1, Strugar 1, Đuranek 16 (8+8), Dedi 3, Posavec, Švenda 2, Hrupec 2, Sremec, Sever 1 , Žganjar, Galinec, Halavuk, Borščak-Matić, Međurečan 2, Besedić.S današnjih utzakmica // Foto RK Podravka