Djevojčice PodravkeTRENERI SURADNICI: Piše Đurđica Zečević

U Đurđevcu je odigran 8. krug Rukometne lige Regije sjever djevojčice B. Rezultati: Podravka – Đurđevac 20:4 (10:1), Podravka – TVIN Virovitica19:8 (11:5). Zbog relativno laganih pobjeda protiv istih protivnika u prvom dijelu prvenstva, odlučili smo da ove utakmice odigramo sa dvije različite prve postave, kako bi sve igračice dobile priliku igrati puno vrijeme trajanja utakmice.

Niti ovaj put naše pobjede nisu dolazile u pitanje i izražene su velikom razlikom u golovima. Zadovoljna sam igrom svih djevojčica, vidi se pomak u igri obrane, ali u napadu i realizaciji još uvijek moramo na treninzima popravljati puno stvari. I dalje ne ističem ili kudim pojedinke, jer svaka od njih ima mogućnost da marljivim treniranjem bude sve bolja i bolja.

Sastav: Smolak, Jagustin, Strugar, Đuranek, Dedi, Švenda , Hrupec, Sremec, Sever, Žganjar, Galinec, Halavuk, Boršćak-Matić, Dautanec, Međurečan, Skrbinšek

U prvoj utakmici golove su postigle: Smolak 5, Jagustin 2, Strugar 1, Švenda 3, Žganjar 3, Halavuk 5, Borščak-Matić 1.

U utakmici s TVIN Viroviticom golove su dale: Strugar 4, Đuranek 4, Dedi 5, Hrupec 3, Sever 2, Međurečan1.

Redovni prvenstveni krug nastavljamo 2/3. travnja u Koprivnici, kada nam u goste stižu Zrinski i KTC, koji su nam ujedno i najveći konkurenti za naslov prvakinja.